Endnu en Superliga-træner færdig

Randers FC skal have ny træner efter en stribe dårlige resultater

Olafur Kristjánsson om stoppet i Randers (Video: Ernst van Norde)

Superligaen har mistet sin tredje træner på blot en uge.

Randers og Olafur Kristjansson har således valgt at stoppe samarbejdet med øjeblikket virkning efter en dårlig indledning på sæsonen og en øjeblikkelig sidsteplads i Superligaen.

Det oplyser Randers på deres hjemmeside - vel at mærke uden at kalde det en fyring, men derimod en 'gensidig aftale'.

- Olafur og jeg har især i de seneste 3-4 uger haft flere samtaler om, hvad vi kunne gøre for få ændret tingenes tilstand i klubben. For det gør ondt at se os der, hvor vi er. Olafur har vist mig en åbenhed, tillid og ikke mindst ærlighed, der er beundringsværdig og vinder min dybeste respekt.

- Han er en utroligt dygtig træner, og han er virkelig vellidt i hele organisationen. Der er en kæmperespekt for den måde, han har ageret på i en meget svær tid, men nogle gange så lykkedes det bare ikke, selvom mange ting gøres rigtigt, siger administrerende direktør Michael Gravgaard.

Olafur Kristjansson ærgrer sig også over, at samarbejdet med Randers ikke kunne fortsætte, men erkender at resultaterne ikke gav nogen anden udvej.

– Vi har ikke haft en tilfredsstillende sæsonstart, og derfor har vi selvfølgelig talt om, hvad der skal til for at lave om på tingene. I forlængelse af de samtaler er vi blevet enige om, at det her nok er den bedste løsning.

- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke længere føler, jeg kan levere det, jeg forventer af mig selv. Jeg har prøvet mange værktøjer de seneste uger, men må erkende, at det ikke har virket tilstrækkeligt, og derfor er det bedst, at der kommer nye kræfter til, siger Olafur Kristjansson til Randers hjemmeside.

Randers oplyser endnu ikke noget om, hvem der overtager tøjlerne i den kriseramte klub, der blot har hentet syv point i de første 11. runder.

Den islandske træner kom til Randers inden sidste sæson efter blandt andet at have været træner i FC Nordsjælland. I lørdags blev Glen Riddersholm fyret i AGF, og Kristjansson bliver dermed den anden Superliga-træner, der stopper i utide i denne sæson. Derudover har David Nielsen som bekendt skiftet Lyngby ud med netop AGF.

OLafur Kristjansson fik aldrig vendt bøtten i Randers. Nu er han fortid i den østjyske klub. Foto: Lars Poulsen
OLafur Kristjansson fik aldrig vendt bøtten i Randers. Nu er han fortid i den østjyske klub. Foto: Lars Poulsen
 

AGF - 2. okt. 2017 - kl. 14:58 Duncan begraver stridsøksen: - David tog os med storm

Se også: Ny AGF-chef: Det er allerede eksploderet med Jacob Nielsen

Glen Riddersholm er færdig i AGF. Foto: /ritzau/Linda Johansen Sport og Spil Bag om chok-fyringen: Derfor tabte Riddersholm magtkampen i AGF

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen