Endnu en træner kritiserer ny Superliga-struktur

Rutinerede Ove Pedersen fra Hobro IK er utilfreds med Superliga-strukturen

Ove Pedersen lovpriser ikke ligefrem den nye Superliga-struktur med14 hold og et slutspil for de seks øverste. (Foto: Claus Bonnerup)
Ove Pedersen lovpriser ikke ligefrem den nye Superliga-struktur med14 hold og et slutspil for de seks øverste. (Foto: Claus Bonnerup)

Kasper Hjulmand har allerede været fremme med de negative gloser omkring den Superliga-struktur, der træder i kræft fra næste sæson. Superligaen går fra 12 til 14 hold, top seks spiller mesterskabsslutspil, mens de sidste otte hold skal spille nedrykningsspil.

Og Kasper Hjulmand er ikke den eneste, der er utilfreds med måden, der fremover skal spilles på. Således melder Hobros Ove Pedersen sig i koret af utilfredse trænere.

-De eneste klubber, der er fans af det her, er de seks klubber i toppen, der skal spille slutspil, siger Ove Pedersen til Nordjyske.

Mads Laudrup skal dække Superliga for TV3 Sport. (Foto: Linda Johansen) Superligaen Endnu en Laudrup går på skærmen

Godt nok er Ove Pedersen og Hobro allerede rykket ud af Superligaen, så man kan argumentere for, at det er helt og aldeles ligegyldt for Hobro og Ove P. Cheftræneren peger dog på, at det har at gøre med dansk fodbold som helhed.

- Jeg kigger på, hvad der er bedst for dansk fodbold, ikke ud fra egoisme. Det kan måske give et boom i et par år, men lur mig om ikke vi kommer tilbage til en almindelig struktur om et par år, siger Ove Pedersen.

En fordel må et mandskab som Hobro må dog være, at der fremover kommer til at være 14 hold i Superligaen, og at der derfor er to ekstra pladser i landets bedste række i forhold til nu.

9 kommentarer
Vis kommentarer