Esbjerg på rov i storklub

Esbjerg får tilgang af ung ghaneser på en lejeaftale med købsoption fra belgiske Anderlecht

Mohammed Dauda skal til Esbjerg. Foto: Ritzau Scanpix
Mohammed Dauda skal til Esbjerg. Foto: Ritzau Scanpix

Esbjerg har fået en tung start på sæsonen i Superligaen, og den vestjyske klub forstærker sig nu i offensiven.

Klubben meddeler, at den har lejet offensivspilleren Mohammed Dauda i belgiske Anderlecht, der i alt er blevet brugt på Anderlechts førstehold i ni kampe.

I forbindelse med lejeaftalen er der allerede forhandlet en købsoption på plads.

21-årige Mohammed Dauda er ifølge en pressemeddelelse fra Esbjerg inde omkring det ghanesiske landshold, og han var i foråret udlejet fra Anderlecht til hollandske Vitesse.

Her scorede han tre gange i Æresdivisionen.

Esbjerg-sportschef Jimmi Nagel Jacobsen har store forventninger til ghaneseren.

- Med Mohammed Dauda, der kan spille alle offensive positioner, får vi tilført fart og power på den sidste tredjedel af banen.

- Han er samtidig en hårdtarbejdende spiller, som kan skabe plads til både sig selv og holdkammeraterne, ligesom det at score mål ikke er fremmed for ham, siger sportschefen i meddelelsen.

Esbjerg ligger i øjeblikket næstsidst i Superligaen med fem point for syv kampe. Klubben har blot en enkelt sejr i sæsonen og har tabt fire gange.

Målscoren lyder på 4-11.

Carsten V. Jensen henter ny angriber til Brøndby. Foto: Philip Davali Brøndby Ny angriber på vej til Brøndby

Pieros Sotiriou er i målform for tiden. Han scorede søndag to gange mod FC Nordsjælland og var også på pletten i første kamp mod Riga. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix FC København Sæsonens vigtigste kamp: Gruppespil eller katastrofe

Sotirios Papagiannopoulos startede sæsonen skidt, men har spillet sig gevaldigt op og været fremragende for FCK i de seneste kampe. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix FC København Tæt på at droppe FCK-helt: - Det var en rimelig alvorlig samtale

2 kommentarer
Vis kommentarer