Alle andre kedede sig: Men her blev Esbjerg-træner underholdt

Jonas Dal var meget tilfreds med sin defensiv, da Esbjerg kom fra mødet med FC Nordsjælland med 0-0

Jonas Dal har fået lukket Esbjerg-defensiven (Foto: Christer Holte)
Jonas Dal har fået lukket Esbjerg-defensiven (Foto: Christer Holte)

FC Nordsjælland har i de seneste to hjemmekampe slået FC Midtjylland og FC København, men Esbjerg formåede Farum-klubben ikke at knække i mandagens Superligakamp.

Kampen bød ikke på mål, men til gengæld bød den på solidt forsvarsspil fra især gæsterne.

- Vi er en del af underholdningsindustrien, og synes man, det er underholdende at se en fodboldkamp, hvor et af holdene forsvarer, så synes jeg, at vi gjorde det rigtig, rigtig godt her, siger træner Jonas Dal.

– Det var en dårlig fodboldkamp, fortalte FCN-træner Kasper Hjulmand efter 0-0-dysten mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland Superliga-trænere i tilståelsessag: Hjulmand hamrende irriteret

- Hvis man kun synes, det er underholdende, når boldene smækkes op i hjørnet, så var det ikke vores kamp. Men jeg var meget, meget underholdt af den indsats, drengene leverede defensivt.

Op til kampen havde Jonas Dal netop haft fokus på, at FC Nordsjællands stærke offensiv skulle tæmmes.

- Vi vidste godt, at hvis vi gav dem for meget plads, så ville de kreere mere, end de fik lov til. Det var først og fremmest det, det handlede om for os, siger Jonas Dal.

- Jeg synes egentlig, at vi skabte rigeligt med chancer til at score, men vi ville gerne have haft mere boldbesiddelse. Der forsømte vi noget i kampen.

Martin Vingaard tager sig til hovedet, og der var  da heller ikke meget at glæde sig over i en kedelig 0-0-kamp mellem FC Nordsjælland og Esbjerg. (Foto: Lars  Poulsen) FC Nordsjælland Gigantisk Superliga-fuser i Farum

Især de to centrale forsvarsspillere, Daniel Stenderup og Jeppe Brinch, høstede roser fra træneren.

- Vi har respekt for FC Nordsjælland, og det med rette, for jeg synes godt nok, de er dygtige, hvis de bliver retvendte foran et midterforsvar.

- Det måtte de for alt i verden ikke, og jeg har lige rost mine midterforsvarere for den måde, de fik skubbet op på de spillere, der hele tiden lå i det rum, siger Jonas Dal.

Kort inden kampen offentliggjorde Esbjerg, at klubben netop har forlænget kontrakten med Jeppe Brinch frem til sommeren 2019.

FCN-boss Kasper Hjulmand var utilfreds efter opgøret - se hvorfor her:

3 kommentarer
Vis kommentarer