Ny Esbjerg-træner: Derfor tager jeg til Jylland

Esbjerg har lavet en to-årig kontrakt med Niels Frederiksen. I dag blev han præsenteret på et pressemøde i klubben

Esbjerg meddeler i en pressemeddelelse, at klubben torsdag klokken 11.00 vil præsentere afløseren for cheftræner Jess Thorup. (Foto: Christer Holte)
Esbjerg meddeler i en pressemeddelelse, at klubben torsdag klokken 11.00 vil præsentere afløseren for cheftræner Jess Thorup. (Foto: Christer Holte)

Den kommende Esbjergtræner betragter skiftet fra Lyngby som et klart skridt frem i sin trænerkarriere. Det fortalte han til et massivt presseopbud, da han i dag blev præsenteret som Esbjergs træner i de næste to sæsoner.

- Rent personligt er det et trin op ad rangstien for mig - måske endda to. Jeg kommer til en klub med bedre spillere, bedre økonomi og en større organisation, sagde han på presssemødet.

Se også: Officielt: Niels Frederiksen bliver træner i Esbjerg

Niels Frederiksen er kendt for sit talentarbejde i Lyngby - et arbejde, han har tænkt sig at overføre til arbejdet som træner i den vestjyske klub.

- Det har tiltalt mig, at det er en klub med en meget klar strategi, der har gode superligaresultater med egne spillere, sagde han.

Også klubbens direktør Søren Poulsen glæder sig til samarbejdet med den nye træner.

- Vi ledte efter en, der kunne fortsætte den gode linje på talentudviklingsdelen, men også en, der kunne komme med nye impulser. Det har vi fået i Niels Frederiksen, sagde han.

0 kommentarer
Vis kommentarer