Esbjerg forstærker trænerteam før bundkamp

Superligaklubben Esbjerg opruster på trænersiden i kampen for at undgå nedrykning i foråret

Jess Thorup får assistance på træningsbanen. (Foto: Jens Dresling)
Jess Thorup får assistance på træningsbanen. (Foto: Jens Dresling)

Esbjerg sætter alle kræfter ind på at redde eksistensen i Superligaen i dette forår. Det indebærer, at den hidtidige træner for U/19-holdet, Lars Lungi Sørensen, nu knyttes til trænerteamet på superligaholdet.

Det sker med henblik på at styrke indsatsen både på træningsbanen og for at observere og analysere modstanderne forud for de resterende 12 kampe i Superligaen.

- I vores nuværende situation i bunden af Superligaen er der behov for at gøre alt for at være optimalt forberedt på de modstandere, vi står over for.

- Og ved at supplere trænerteamet med Lars Lungi Sørensen er vi endnu bedre rustet til at videreføre de gode resultater, vi har indledt foråret med, siger Esbjerg-direktør Søren Poulsen til klubbens hjemmeside.

43-årige Lars Lungi Sørensen har været fuldtidstræner i Esbjerg i godt to år og har senest stået i spidsen for det bedste U/19-hold i klubben.

Forinden var han deltids træner for U/17-holdet, og han har tidligere i en årrække været træner i Esbjergs amatørafdeling, ligesom han har stået i spidsen for Varde IF.

Som aktiv spiller nåede han i perioden 1988-1999 at spille 160 førsteholdskampe og score 31 mål for Esbjerg.

Trænerteamet omkring superligaholdet består i forvejen af cheftræner Jess Thorup, assistenttræner Michael Pedersen og målmandstræner Lars Winde.

Esbjerg møder mandag aften Sønderjyske på udebane. Begge hold kan i tilfælde af et nederlag ryge ned under nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere