DBU åbner sag efter AGF-nødblus og baneløber

I Superligaens mandagskamp mellem Esbjerg og AGF, var der gang i nødblussene på tribunerne - det kigger DBU nu nærmere på

Da Esbjerg og AGF i mandags skød deres forårssæson i gang på Blue Water Arena i Esbjerg, var der lidt mere gang i den på tribunerne - og på græstæppet for den sags skyld - end DBU ønsker til kampene i Superligaen.

Blandt AGF's fans var der ekstra gang i den. På deres tribuneafsnit blev der fyret masser af nødblus af, og flere af dem blev kastet ned på banen.

Se mere:

Se også: EfB-matchvinder kæmper for startplads

Et enkelt romerlys fandt også sin vej på tværs af banen via en baneløber, inden kampstart. En stakkels kontrollør forsøgte forgæves at fange både nødblus og baneløber, men umiddelbart forgæves, viser den video som AGF's såkaldte uofficielle fans har publiceret. Se videoen ovenfor.

Læs også:

Se også: AGF-keeper om mål: Synes der var frispark

Hos DBU bekræfter man, at der er åbnet en sag, da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen havde episoderne med i sin indberetningen fra kampen.

- Det er korrekt, at vi har åbnet en sag og sendt den til klubberne (Esbjerg og AGF, red.) for deres kommentarer.

- Derefter sender vi den til disciplinærudvalget. Yderligere kommentarer har vi ikke på nuværende tidspunkt, siger sekretær for disciplinærudvalget Henrik Andersen til Ekstra Bladet.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere