Esbjerg styrket til bundgys

Tre af vestjydernes profiler er klar efter skader, men Jesper Lange har karantæne

Søren Rieks skal vise sine kvaliteter hvis Esbjerg skal slå SønderjyskE. (Foto: Claus Bonnerup)
Søren Rieks skal vise sine kvaliteter hvis Esbjerg skal slå SønderjyskE. (Foto: Claus Bonnerup)

Esbjerg skal møde SønderjyskE ude torsdag aften, og her kan cheftræner Jess Thorup glæde sig over, at tre af klubbens profiler, Søren Rieks, Tim Janssen og Thomas Gaardsøe, er tilbage efter skader.

- Rieks og Janssen troede jeg ikke rigtig på at få klar for blot et par dage siden, men forløbet siden har mig tro på og håb om, at de kan være med, og de deltog fuldt ud i træningen i dag. Efter at vi mod AaB syntes, vi

manglede noget offensivt, har vi nu flere muligheder, selv om vi må undvære Jesper Lange, siger Jess Thorup i en pressemedelelse fra klubben.

Jesper Lange har karantæne og hans energi bliver savnet.

- Vi har fået fire point i de to første af fem finaler og vil gøre alt, hvad vi kan, for at gå sejrrigt ud af kampen mod SønderjyskE. Vi har spillemæssigt sluppet tøjlerne lidt og spillet mere frit i de to seneste kampe, og det er nu, vi skal bringe det hele. Intet skal være uprøvet i bestræbelserne på at klare os fri af nedrykning. Når det er sagt, er tålmodighed fortsat en afgørende faktor i den stressede situation, vi ligesom andre bundhold er i, siger Jess Thorup.

SønderjyskE - EfB torsdag den 19. maj kl. 20.00 på Haderslev Fodboldstadion.

0 kommentarer
Vis kommentarer