Optimistisk Esbjerg-træner: Vi kan selv afgøre det

Esbjerg-træner Jess Thorup tror stadig på overlevelse trods pointtab mod AaB

Esbjerg fik ikke de tre vigtige point, men kun et enkelt, ud af hjemmekampen mod AaB)
Esbjerg fik ikke de tre vigtige point, men kun et enkelt, ud af hjemmekampen mod AaB)

Esbjerg og AaB spillede 0-0 i søndagens bundkamp, hvilket betyder, at Esbjerg stadig mangler tre point for at redde sig i Superligaen. Træner Jess Thorup tror dog stadig på, at vestjyderne klarer frisag.

- Inden kampen mod FC Nordsjælland sagde jeg, at vi stod foran fem finaler. Nu har vi fået fire point efter to finaler. Et point hjælper os selvfølgelig ikke så meget, men på den anden side har situationen heller ikke ændret sig så meget. Vi har stadig tre kampe tilbage mod tre bundhold, og de skal vindes. Vi kan selv afgøre det, siger Jess Thorup.

Esbjerg dominerede store dele af kampen mod AaB, hvilket ifølge Jess Thorup vækker grund til optimisme.

- Overordnet set er jeg super godt tilfreds med den indstilling og energi, vi viser i dag. Vi holder AaB helt fra fadet, som ellers har været godt kørende. Offensivt mangler vi lige de sidste marginaler og skarphed, og det er derfor, vi kun står med et point i dag, siger Thorup.

Esbjerg-angriberen Jesper Lange mener også, at der stadig er grund til optimisme i Esbjerg.

- Vi er nødt til at se på det positive fra kampen. Vi skaber de chancer, der kan afgøre kampen i dag. Og vi kan stadig selv bevise, at vi er gode nok til Superligaen. Vi møder de hold, vi kæmper mod om nedrykning, siger Jesper Lange.

Næste kamp er på torsdag, når Esbjerg møder Sønderjyske i endnu en bundgyser.

0 kommentarer
Vis kommentarer