Ove Pedersen dumper Esbjergs efterår

Med et 1-3-nederlag i Parken er Esbjerg sikker på at overvintre under nedrykningsstregen. Ikke bestået, fastslår cheftræner Ove Pedersen.

Esbjergs efterår er ikke godkendt, lyder Ove Pedersens konklusion. Ikke overraskende, eftersom vestjyderne ligger til nedrykning. (Foto: Niels Husted)
Esbjergs efterår er ikke godkendt, lyder Ove Pedersens konklusion. Ikke overraskende, eftersom vestjyderne ligger til nedrykning. (Foto: Niels Husted)

Esbjergs spillere skal op til re-eksamen, når der igen bliver spillet Superliga-fodbold til foråret.

Vestjyderne er efter lørdagens 1-3-nederlag til FC København i Parken sikker på at holde juleferie og vinterpause på en nedrykningsplads, og Esbjerg-træner Ove Pedersen erkender, at det langt fra er godt nok.

- Vi er dumpet i forhold til vores målsætning. Det kan vi jo hurtigt gøre status over, siger Ove Pedersen.

Esbjerg har dog ikke svært ved at få øje på de hold, der i øjeblikket indtager pladserne lige over stregen. Superligaen har i efteråret været særdeles tæt i bunden, og det må gerne blive ved på den måde, mener man i Esbjerg.

- Vi håber da, at turneringen fortsætter på den måde, for det er sådan, at det vil være nemmest at komme ud af denne alvorlige situation, siger Ove Pedersen.

- Det vigtige for os, er, at vi har kontakt til så mange hold som muligt, så det ikke bare er to-tre hold, der skal ligge og kæmpe om de to nedrykningspladser, siger han.

Esbjerg har i alt skrabet 17 point sammen i efterårets 19 Superliga-kampe. Lørdagens nederlag til FC København var holdets 10. kamp i træk uden en sejr.