Ove P.: Svag dommer

Dommer Henrik Nystrup Kraghs linje var meget ujævn i 1-1-opgøret mellem Esbjerg og AaB, vurderer Esbjerg-træner Ove Pedersen

Om dommeren var lige så ringe som banen siger Ove Pedersen ikke noget om, men tilfreds var han ikke (Foto: Anders Brohus)
Om dommeren var lige så ringe som banen siger Ove Pedersen ikke noget om, men tilfreds var han ikke (Foto: Anders Brohus)

Esbjerg-træner Ove Pedersen er meget utilfreds med præstationen fra dommer Henrik Nystrup Kragh, som ledede lørdagens 1-1-opgør i Superligaen mellem Esbjerg og AaB på Blue Water Arena.

- Jeg synes, at vi havde en svag dommer i dag. Jeg synes ikke, at han dømte særligt godt. Der var en masse mystiske frisparkskendelser, siger Ove Pedersen til TV2 Sport.

Esbjerg-træneren har ikke lyst til at kommentere specifikt på episoden fra første halvleg, da Esbjergs Jesper Lange blev revet ned af AaB-forsvareren Kenneth Emil Petersen i straffesparkfeltet. Ove Pedersen hæfter sig mere ved, at dommeren flere end 20 gange fløjtede for frispark begået af hjemmeholdet fra Esbjerg.

- Jeg ved ikke, om dommeren var imod os, men han lagde en linje, hvor han fløjtede hver gang, Jesper Lange gik ind i et eller andet. Det er så fair nok, men han fløjtede frispark til AaB på et meget farligt sted, første gang Marcus Tracy gik direkte ind på kroppen af Fredrik Björck. Sådan noget lægger man mærke til som træner, og så bliver man sur på en dommer, siger Ove Pedersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere