Ove P. tror på mere

Ove Pedersen tror langt fra, at hans hold, Esbjerg fB, har toppet endnu trods status som tophold og sejrherre på Brøndby Stadion

Ove Pedersen i hyggeligt selskab med Jesper Lange på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Poulsen)
Ove Pedersen i hyggeligt selskab med Jesper Lange på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Poulsen)

Esbjerg fB bestod topholdstesten med bravur. I sidste weekend uafgjort mod FC København og herefter en sejr på 4-2 på udebane over Brøndby.

Dermed har Esbjerg igen etableret sig som tophold snart seks år efter, at holdet vandt bronze i 2004. Og der er mere i vente, lover Ove Pedersen.

- 2004-holdet var bedre, men der er mere udviklingspotentiale i dette mandskab. Her er der højere til overliggeren, siger Ove Pedersen.

- Har vi alle mand klar, så er det her et virkelig stærkt hold.

Han indrømmer, at han er lidt overrasket over, at Esbjerg har rejst sig så hurtigt efter at have ligget under nedrykningsstregen for et år siden. Men han kan ikke forstå, hvis nogen har tvivlet på hans mandskab forud for de to topkampe.

- Ikke hvis de har tvivlet på vores spillemæssige evner. Jeg forstår, at der har været spørgsmål om, hvorvidt de kunne klare presset, men der er tale om spillere, som har prøvet at spille bundkampe mod AC Horsens og Vejle.

Da var der tale om ubehageligt pres, nu er det et behageligt pres, siger Esbjerg-træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere