Vigtig superredning af Winde

Lars Winde havde med en superredning sin andel i Esbjergs sejr søndag på Brøndby Stadion

Lars Winde var med i 2004, da Brøndby blev tæsket 6-1. Og han var med igen søndag, da Esbjerg vandt 4-2 over de blå-gule. (Foto: Lars Poulsen)
Lars Winde var med i 2004, da Brøndby blev tæsket 6-1. Og han var med igen søndag, da Esbjerg vandt 4-2 over de blå-gule. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Esbjergs målmand og anfører Lars Winde har rundet de 33, men reaktionsevnen er ikke nedsat af den grund.

Det viste han blandt andet, da han i 2. halvleg – mens topkampen på Brøndby Stadion ved stillingen 3-2 stadig stod på vippen – på mesterlig vis dykkede ned og klarede et ellers flot hovedstødsforsøg fra Morten 'Duncan' Rasmussen.

Den havde mange set inde, men Winde kom altså i vejen.

- Jeg har ikke selv set den på TV, og lader derfor jer bedømme kvaliteten. For når man er derinde har man ikke rigtig selv nogen fornemmelse. Jeg kastede mig og fik altså fat i bolden, konstaterede Lars Winde, der generelt udstrålede stor sikkerhed i de 90 minutter, der cementerede vestjydernes position som tophold i Superligaen.

I sidste uge spillede Esbjerg uafgjort mod FCK, og det blev altså fulgt op med en sejr over Brøndby i egen hule. Og det var første gang, at vestjyderne triumferede i de omgivelser siden Brøndby i 2004 blev smadret 6-1.

Dengang var Lars Winde også med – og hvis han sammenligner de to Esbjerg-hold, er der efter hans mening en markant forskel.

- Dengang havde vi flere stjerner. I dag er der mere kollektivet, der er vores styrke. Og jeg mener, at vi til fulde har bevist, at vi kan spille op med de bedste.

- Bortset fra 'Duncan's hovedstød, holdt vi jo Brøndby fra at skabe nævneværdige chancer i dag også, sagde den forståeligt veltilfredse Esbjerg-keeper.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere