Ove P.: Vi får ingen nye

- Kun hvis der forsvinder nogen, kommer der nye, siger EfB-træner Ove Pedersen, der var tilfreds med sit hold i topkampen mod FCK

- På enkelte positioner er vi meget sårbare over for skader og karantæner, siger Esbjerg-manager Ove Pedersen. (Foto: Anders Brohus)
- På enkelte positioner er vi meget sårbare over for skader og karantæner, siger Esbjerg-manager Ove Pedersen. (Foto: Anders Brohus)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Esbjerg træner Ove Pedersen var meget tilfreds med sit holds præstation i topkampen mod FCK.

Men selvom vestjyderne har ført sig frem som efterårets overraskelse og holder fast i toppladsen frem til vinterpausen om godt en måned, regner træneren ikke med, at det åbner døren for at få forstærket en forholdsvis smal spillertrup.

- Som økonomien ser ud, kommer der kun nye, hvis vi kommer af med nogen. Modsat andre klubber øger vi ganske vist indtægterne løbende, men det nye stadion koster også. Så der er meget at tage hensyn til.

- Derfor forventer jeg heller ikke, at der bliver råd til nogen form for udvidelser af spillertruppen. Kun hvis der forsvinder nogen, kommer der nye. Men vi har trods alt også klaret os, selvom vi løbende har haft skader, og sjældent har kunnet stille med absolut stærkeste hold, konstaterede Ove Pedersen.

Han havde ventet en intens kamp mod FCK.

- Sådan blev det også. Intensiteten og nerven var de fremtrædende ingredienser. Spillemæssigt var der til gengæld ingen af holdene, der bød på noget særligt, men det kan man ikke bebrejde spillerne, sagde Ove Pedersen med slet skjult henvisning til den dårlige bane i Esbjerg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere