Bech har én rival

Troels Bech og nordmanden Steinar Nilsen i slutspil om træner-jobbet i Brann

Troels Bevh er ikke den eneste kandidat til jobbet i Bergen. (Foto: Kim Agersten)
Troels Bevh er ikke den eneste kandidat til jobbet i Bergen. (Foto: Kim Agersten)

Troels Bech havde ikke noget imod at lade sig fotografere, da han i aftes ankom til Bergen. Men at han stillede sig frem til offentligt skue, er det ikke samme, som at Esbjerg-træneren anser det som en formalitet, at han får jobbet som cheftræner i Brann.

Ifølge Ekstra Bladet norske pressekilder er Esbjerg-træneren havnet i et slutspil om jobbet med nordmanden Steinar Nilsen. Han er ledig på markedet, efter at han i oktober forlod Tromsø i utide.

Her til formiddag er Troels Bech til møde med Branns ansættelsesudvalg. Med til programmet for den danske gæst hører også en rundvisning på klubbens anlæg. Det er endnu for tidligt at sige, hvornår der falder en afgørelse. At Esbjerg-træneren overhovedet er inde i billedet til Brann-jobbet skyldes blandt andet, at den norske landstræner Åge Hareide sagde nej tak, da han fik tilbuddet.

Uanset hvad, Troels Bechs norske flirt ender med, er planen, at han hurtigst muligt returnerer til Danmark, så han søndag kan stå i spidsen for Esbjerg i udekampen mod AaB.