Annonce:
Annonce:

Demba vender hjem til Esbjerg

Angriberen Njogu Demba-Nyrén tilbage i Esbjerg efter et år i norsk fodbold

Njogu Demba-Nyrén vender ifølge Ekstra Bladets oplysninger tilbage til Esbjerg, og han kan blive præsenteret allerede i dag. (Foto: Holger Bundgaard)
Njogu Demba-Nyrén vender ifølge Ekstra Bladets oplysninger tilbage til Esbjerg, og han kan blive præsenteret allerede i dag. (Foto: Holger Bundgaard)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Esbjerg fB

Efterårets nedtur får allerede nu Esbjerg til at tage hul på vinterens indkøb.

Fra flere sider erfarer Ekstra Bladet, at angriberen Njogu Demba-Nyrén efter et års ophold i norske Brann vender hjem til Esbjerg.

Overgangssummen ligger lige i omegnen af fem mio. kr., men i realiteten skal Esbjerg ikke have en øre op af lommen for at hente angriberen tilbage til vestkysten.

Altid interessant
Da Njogu Demba-Nyrén i sin tid blev solgt til Brann for otte mio. kr., blev betalingen splittet op i flere rater. Esbjerg giver med købet afkald på de resterende rater, og såfremt angriberen når et bestemt antal kampe – formentlig 50 – skal Esbjerg betale omkring en mio. kr. til Brann.

Som Ekstra Bladet kunne afsløre tidligere på ugen, var angriberen på plads i søndags på Farum Park, da Esbjerg spillede 1-1 mod FC Nordsjælland.

– Han vil selvfølgelig altid være interessant for os. Han har en plads i vore hjerter, og Esbjerg har en plads i hans, fortalte Esbjergs sportschef Niels Erik Søndergaard ved den lejlighed.

Hverken sportschefen eller Njogu Demba-Nyrén svarede fredag på Ekstra Bladets gentagne henvendelser.

Svensk-gambianeren har træningsfri fra Brann i disse dage, og alt tyder på, at han allerede i forbindelse med hjemmekampen mod OB bliver afsløret som ny Esbjerg-spiller.

Det store spørgsmål bliver så, om det til foråret skal være Troels Bech, som skal styre Demba. De to havde nogle ret markante kontroverser, sidst de var samlet .

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: