Annonce:
Annonce:

Demba holdt øje med Esbjerg

Så med fra tribunen: Njogu Demba-Nyrén kan være på vej tilbage til målhungrende Esbjerg

Njogu Demba-Nyrén var på plads i Farum, da Esbjerg spillede uafgjort med FC Nordsjælland søndag. (Foto: Anders Kjærbye)
Njogu Demba-Nyrén var på plads i Farum, da Esbjerg spillede uafgjort med FC Nordsjælland søndag. (Foto: Anders Kjærbye)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Esbjerg fB
Ni mål i 12 Superliga-kampe.

Det er facit for bundproppen Esbjerg. Ikke imponerende for et mandskab, som i sidste sæson endte på en andenplads målt på antal scoringer. Og med et nuværende scoringssnit, som ikke er nok til at overleve endnu en sæson i landets bedste række.

- Jeg har dog bestemt ikke opgivet, at de angribere, jeg har i truppen kan blive farligere, end de er nu.

- Men min iver efter at finde en konkurrent til dem er stor, sagde træner Troels Bech om sine tanker om forstærkning af truppen i det kommende transfervindue.

Alt skal klappe
Samtidig gik den angriber, som forlod ham og klubben i det seneste januar-vindue forbi. Njogu Demba-Nyrén hilste varmt på Troels Bech. Smilede med både øjne og mund under kaskettens skygge.

Som en ungersvend, der havde fortrudt at have skifte kæresten ud med en anden model. Og som nu gerne vil tilbage i armene på sin tidligere træner.

- Der er mange ting, der skal gå i hak, hvis det skal lykkes at hente Demba hjem. Det gælder ikke mindst økonomi og vilje, sagde Esbjerg-chefen.

Chancer til begge
Han kunne se tilbage på en fremragende første halvleg med en chancefordeling på 7-1 til udeholdet og en mere jævnbyrdig anden halvleg, hvor begge hold havde chancer til at stjæle alle tre point.

- I første halvleg leverer vi fint presspil og spiller målsøgende, men desværre forklarer halvlegen også, hvorfor vi er havnet i den situation, vi befinder os i.

- Desværre har vi nu seks-syv gange stået over for en målmand, som efter kampen er blevet kåret til ’man of the match’, sagde Bech med henvisning til Jesper Hansens præstation.

Demba altid interessant
En præstation, som fra tribunen blev overværet af Esbjerg-sportsdirektør Niels-Erik Søndergaard, der havde taget Demba-Nyrén med i bilen fra Kolding.

- Han havde været til familiefest og ville gerne se sine gamle kammerater spille. Det har som sådan ikke noget med hans eventuelle tilbagekomst at gøre.

- Men han vil selvfølgelig altid være interessant for os. Han har en plads i vore hjerter, og Esbjerg har en plads i hans, fortalte Søndergaard.

Den bomstærke Brann Bergen-forward blev trods vintersalget en delt topscorer for Esbjerg i sidste sæson med sine syv fuldtræffere.

Den interne topscorerliste for denne toppes lige nu af Søren Rieks, Jesper Bech og Martin Vingaard. De tre har hver lavet to styk...
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: