Esbjerg henter midtbanetalent i Vejle

Jeppe Andersen skifter fra Vejle til Esbjerg på fireårig kontrakt

Jeppe Andersen (i rødt) har spillet to U21-landskampe for Danmark. (Foto: Peter Hove Olesen)
Jeppe Andersen (i rødt) har spillet to U21-landskampe for Danmark. (Foto: Peter Hove Olesen)

Esbjerg har i dag købt Jeppe Andersen fri fra kontrakten med Vejle og underskrevet en fireårig kontrakt, gældende fra 1. juli, med det 20-årige midtbanetalent.

- Når jeg ser Esbjerg spille, føler jeg, at det passer rigtig godt til den måde, jeg gerne vil spille på. Holdet har spillet et stærkt forår, skal spille europæiske kampe til efteråret og virker i det hele taget til at være en klub i vækst. Alt det tiltaler mig meget.

- Desuden kender jeg flere af spillerne, Ankersen-brødrene, Jonas Knudsen og Mikkel Agger, fra landsholdssamlinger. I forhold til Vejle, hvor jeg har været glad for at være, betragter jeg det klart som et skridt op ad karrierestigen, siger Jeppe Andersen i en pressemeddelelse fra EfB og fortsætter:

Se også: Esbjerg-helt: Ikke med for at kigge

- Jeg har ikke fået så meget spilletid i Vejle i foråret, som jeg føler jeg har gjort mig fortjent til. Derfor er jeg meget glad for, at Esbjerg har vist mig tillid ved at købe mig. Nu vil jeg forsøge at tilkæmpe mig en plads på holdet, og når jeg har opnået det, vil jeg gerne ind omkring U21-landsholdet igen, siger han.

Ifølge den kommende EfB-træner, Niels Frederiksen, vil Jeppe Andersen allerede nu kunne spille superligakampe for Esbjerg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen