Esbjerg venter med Diouf-beslutning

Pape Pate Diouf er udlejet til Esbjerg frem til årsskiftet, men vestjyderne har endnu ikke været i dialog med FC København om, hvorvidt den skal forlænges

Pape Pate Diouf må vente lidt endnu på at få afklaret sin fremtid (Foto: Lars Poulsen)
Pape Pate Diouf må vente lidt endnu på at få afklaret sin fremtid (Foto: Lars Poulsen)

FC København lejede i sommer Pape Pate Diouf ud til Esbjerg, hvor han foreløbig har fået seks Superliga-kampe i efteråret med et enkelt mål til følge. Til nytår udløber lejeaftalen med vestjyderne, men hvad skal der så ske med Diouf?

Senegaleseren kom til FC København, efter Ståle Solbakken forlod klubben i 2011, og han er ikke blandt nordmandens yndlinge. Men hvad med Esbjerg? Vil de forlænge lejeaftalen?

- Vi træffer ingen beslutninger om trupsammensætningen i foråret, før vi når tættere på turnerings afslutning i december. Det er også tilfældet med Pape, og derfor har vi heller ikke ført samtaler med FCK om den sag, siger Niels Erik Søndergård fra Esbjergs sportslige ledelse til tipsbladet.dk.

For Esbjerg handler planlægningen af foråret også om, hvorvidt holdet går videre fra Europa League-gruppespillet, hvor de har seks point for tre kampe og fem point ned til Standard Liege og Elfsborg på tredje- og fjerdepladsen.

- Når vi ved, hvilke turneringer vi er med i i foråret, kan vi begynde at se på trupsammensætningen. Går vi videre i Europa League, skal der bruges en trup, der er en anelse bredere, men det er ikke sikkert, at det får indflydelse på, om vi gør det ene eller det andet med Pape. Det ser vi på, når vi når længere frem, siger Søndergård.

Pape Pate Diouf var i efteråret 2012 udlejet til Molde og kom ikke nærmere FCK-holdet i foråret, hvorfor han blev lejet ud til Esbjerg. Dioufs kontrakt med FCK løber til sommeren 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere