Esbjerg-profil tvivlsom til Elfsborg-kamp

Esbjergs midtbanestyrmand, Magnus Lekven, plages stadig af en lyskeskade, og nordmanden er derfor særdeles tvivlsom til det vigtige opgør mod Elfsborg torsdag.

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Norske Magnus Lekven har etableret sig som en nøglespiller hos Esbjerg, men midtbanespilleren har fået den seneste måned spoleret på grund af en tilbagevendende lyskeskade. Lekven var godt nok med i en time i Esbjergs Europa League-triumf i sidste runde mod Elfsborg, men ved den lejlighed var det ikke en 100 procent fit normand, der betrådte det svenske kunstgræs.

Derfor er det også meget tvivlsomt, om Lekven når at blive klar til det omvendte opgør på torsdag, hvor Esbjerg kan spille sig et stort skridt nærmere avancement i Europa League.

- Magnus er fortsat ikke smertefri, så det er selvfølgelig problematisk. Vi arbejder på højtryk med ham, men han er helt sikkert rigtig tvivlsom til Elfsborg-kampen. Planen er, at Magnus i et vist omfang skal prøve at deltage i onsdagens afsluttende træning, og derefter skal der så tages en beslutning, siger Esbjergs fysioterapeut Søren Møller til Jydske Vestkysten.

Cheftræner Niels Frederiksen kan dog glæde sig over at have resten af truppen til rådighed, når Esbjerg, hvis resultaterne flasker sig, kan skrive historie og kvalificere sig til 1/16-finalerne i Europa League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere