Esbjerg forlænger med midtbane-profil

Emil Lyng er at finde i Esbjerg indtil 2016, efter han har skrevet under på en kontraktforlængelse med klubben. 

Emil Lyng og Esbjerg har nu papir på hinanden indtil 2016. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)
Emil Lyng og Esbjerg har nu papir på hinanden indtil 2016. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)

Esbjerg og Emil Lyng for netop forlænget den aftale, der stod til at udløbe til sommer. Klubben har nu papir på den 24-årige kantspiller til sommeren 2016, og han kan dermed fortsætte den fine udvikling, han har været i, siden han kom til Vestkysten i starten af foråret.

- Det er gået den vej, vi alle havde håbet på, for Emil Lyng, der både i Europa League og Superligaen er blevet en vigtig brik i vores spil. Kan han holde topniveauet kontinuerligt, hvad vi tror, han kan, bliver han i fremtiden virkelig en profil på vores hold. Emil er med hårdt arbejde begge veje og sine evner i omstillingsspillet eksponent for noget af det, vi gerne vil med holdet, siger cheftræner Niels Frederiksen på EfB's hjemmeside. 

Inden tiden i Esbjerg kæmpede Lyng med en grim korsbåndsskade og svigtende succes i både franske Lille, Zulte Waregem i Belgien, FC Nordsjælland og schweiziske Lausanne.

Se også: Esbjerg-profil: Europa League er ingen undskyldningSe også: Esbjerg-træner: Største danske præstation i tre år

Efter næsten ingen spilletid i foråret, hvor han brugte tiden på at genopbygge sin form, har han været fast mand i startopstillingen i efteråret, og han glæder sig over den nye kontrakt. 

- Jeg har ikke overvejet andre muligheder end EfB, hvor jeg er rigtig glad for at være. Jeg spiller fast, hvilket jeg også vil arbejde for at komme til i fremtiden, og jeg vil gerne bidrage med endnu mere til holdet. Spillemæssigt vil jeg arbejde på at blive mere afgørende i form af mål og målgivende afleveringer, og da det er lige før, jeg er en af de gamle i truppen, vil jeg gerne give noget erfaring videre til de unge spillere på holdet, siger Emil Lyng.

Kantspilleren må dog vente lidt endnu med at bidrage med mål og assists. Han har således karantæne, når Esbjerg i morgen møder SønderjyskE i Haderslev.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere