EfB-boss: Skal være glad for de point, vi har

Søren Poulsen er bekymret over Esbjergs dårlige resultater i Superligaen. Fredag tabte man til Sønderjyske

(Polfoto)
(Polfoto)

Energien manglede især før pausen, da Esbjerg fredag aften tabte 1-0 til Sønderjyske i Superligaen. I anden halvleg, hvor vestjyderne var kommet en mand i undertal, var spillet bedre, men vestjyderne formåede ikke at finde frem til det udlignende mål.

Esbjerg har spilet flest kampe af alle danske hold i denne sæson, med masser af europæiske kampe, men programmet skal dog ikke have skylden for nederlaget i Haderslev.

- Vi skal være glade for de point vi har i ligaen, for vi må sige, at det er to forskellige ting at spille i Superligaen og i Europa, siger direktør Søren Poulsen.

- Men man kan ikke bruge Europa som en undskyldning i dag, for vi er lige kommet fra en lang landskampspause.

Kian Hansen blev allerede i første halvleg udvist. Han vil ikke forholde sig til udvisningen, men ærgrer sig over, at den kostede dyrt.

- Første halvleg var ikke godkendt, anden halvleg var rigtig fin. Der var point i den her kamp, så det er meget skuffende at stå uden point, siger Hansen.

Træner Niels Frederiksen har planer om at spare de slidte spillere, når vestjyderne spiller Europa League mod Standard Liege torsdag.

- Det tror jeg vi vil gøre, men det er ikke nogen undskyldning i dag. Det er jo tre uger siden vi har spillet europæisk sidst, siger Frederiksen.

Esbjerg er allerede videre i Europa League, efter at have hentet ni point i de første fire gruppespilskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere