Ankersen: Sådan slår vi italienerne

Esbjerg-profil er voldsomt tilfreds med at slippe for en Europa-tur til Østeuropa

Jakob Ankersen (tv) er blandt de Esbjerg-spillere, der skal levere varen, hvis mægtige Fiorentina skal elimineres i Europa League (Foto: Jens Dresling)
Jakob Ankersen (tv) er blandt de Esbjerg-spillere, der skal levere varen, hvis mægtige Fiorentina skal elimineres i Europa League (Foto: Jens Dresling)

Esbjerg-profilen Jakob Ankersen er yderst tilfreds med, at vestjyderne er kraftige underdogs, når knockoutfasen i Europa League går i gang.

- Vi kan jo håbe på, at Fiorentina undervurderer os, som vi har oplevet det med andre hold i denne sæson. Det har vi kunne lukrere på, siger han.

Lettelsen over at slippe for en tur til Østeuropa overskygger alt for Jakob Ankersen, der er godt tilfreds med at skulle møde Fiorentina.

- Det er bare ikke særlig tiltalende, at skulle til Rusland i 40 minusgrader for at spille på en kunstgræsbane, så jeg er faktisk meget tilfreds med den lodtrækning, siger Jakob Ankersen til Ekstra Bladet oven på lodtrækningen.

Se også: Magnus Lekven: Vi kan gå videre

Han har ikke stor kendskab til det italienske hold, der rummer profiler som Giuseppe Rossi, Juan Vargas og Alberto Aquilani og vandt deres Europa League-gruppe suverænt selv om der blev brugt mange marginalspillere.

- Det bliver jo en meget svær opgave. De italienske tophold er bare noget helt specielt. Men når det er sagt, så er det jo en opgave, som vi bare skal nyde. Vi skal spille vores chance og nyde den kæmpe-mulighed det er at blive matchet på så højt et niveau, siger han.

Se også: Av! Esbjerg skal til Italien

Kampene mod Fiorentina ligger lige omkring sæsonstart i Superligaen - første kamp spilles i Esbjerg 20. februar med returkamp i Firenze en uge senere.

- Jeg har godt hørt, at der var mange, der gerne ville have trukket Spurs, men det her bliver atltså en god matchning, der får os op i gear. Det bliver en god optakt til foråret i Superligaen, mener Jakob Ankersen som mener, at det er en lille fordel for Esbjerg at starte hjemme.

- Det er egentlig en okay fordel at starte i Esbjerg. Der har vi noget tryghed og vi kommer ikke ud på en udebane og bliver blæst væk med 3-0. Det passer mig egentlig fint, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer