Esbjerg slår fast: Vil først sælge til sommer

Det kan stort set ikke komme på tale, at Esbjerg sælger sine profiler i dette transfervindue. Hvis de overhovedet skal snakke salg med andre klubben, bliver det først gældende til sommer

Peter Ankersen er en af de varme emner i Esbjerg. (Foto: Rasmus Baaner)
Peter Ankersen er en af de varme emner i Esbjerg. (Foto: Rasmus Baaner)

Esbjerg har ikke tænkt sig at sælge nogen profiler lige nu, og eventuelle bejlere må vente til sommer.

Sådan har meldingerne på Vestkysten lydt i forbindelse med Peter Ankersens forestående skifte til Red Bull Salzburg og Kian Hansens fejlslåede salg til Nantes, og sådan bliver de ved med at lyde.

Se også: Zimling brækker Esbjerg-anførers næse fire steder

Klubben har nemlig ikke i sinde at skille sig af med sine bedste spillere op til et forår, der byder på to kampe mod Fiorentina i Europa League og ikke mindst en livsvigtig nedrykningskamp.

- Det skal være helt ekstraordinært, hvis vi skal sælge. Det er ikke interessant for os at sælge spillere nu, og hvis vi overhovedet skal diskutere salg, bliver det først til sommer, slår Niels Erik Søndergård fra Esbjergs sportslige ledelse fast overfor tipsbladet.dk.

Se også: Ankersen tæt på Salzburg-aftale

Han medgiver dog, at klubben trods alt ikke er rigere, end at de kan blive tvunget til at acceptere ”silly money”, men at interesserede klubber får at vide, at de først kan købe Esbjerg-spillere med virkning fra juli.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer