Kian Hansen alligevel til Nantes?

Forbindelsen mellem franske Nantes og Kian Hansen er atter varm. Fransk medie skriver, at en aftale er tæt på

Kian Hansen (tv.) (Foto: Claus Bonnerup)
Kian Hansen (tv.) (Foto: Claus Bonnerup)

Kian Hansen kan alligevel havne i fransk fodbold, hvor midterklubben Nantes endnu ikke har opgivet at hente den danske midtstopper. 

Tidligere på måneden var meldingen ellers, at Kian Hansens skifte til Nantes var kollapset, men nu er forbindelsen mellem parterne atter blevet varm. 

Det franske medie L'Equipe skriver således, at Nantes har genoptaget jagten på Kian Hansen, og en handel kan altså komme på tale inden for de nærmeste dage. Transfervinduet lukker fredag midnat, og der er således kort tid til at blive enige. 

Esbjerg har tidligere meldt ud, at man ikke har tænkt sig at sige farvel til nogen spillere denne vinter, og derfor er det stadig mest sandsynligt, at der bliver tale om en handel gældende fra sommer. 

Omvendt har den vestjyske klub senest hentet midtstopperen Michael Jakobsen, og derfor er man altså knapt så sårbar over for afgangen. 

Kian Hansen har senest udtrykt et stærkt ønske om at skifte til Nantes, og han var således skuffet, da en handel tidligere på måneden gik i vasken.