Sælger endnu en profil: Esbjerg scorer kassen

Vestjydernes har nu scoret 24 mio. kr på at sælge spillere efter den europæiske succes

Kian Hansen (tv) slutter sig efter sommerpausen til den hastigt voksende gruppe af danske spillere i Frankrig (Foto: Claus Bonnerup)
Kian Hansen (tv) slutter sig efter sommerpausen til den hastigt voksende gruppe af danske spillere i Frankrig (Foto: Claus Bonnerup)

Esbjerg fortsætter med at score kassen på den europæiske succes.

Først solgte klubben Peter Ankersen til Red Bull Salzburg for 15 mio. kr. - og nu ryger centerforsvareren Kian Hansen til Nantes.

Esbjerg slår fast: Vil først sælge til sommer

Vestjyderne har netop bekræftet, at de er kommet overens med en unavngivet klub om et salg af spilleren, der i lighed med Peter Ankersen først skifter til sommer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en pris i omegnen af syv mio. kr., der kan stige til ni mio. kr., hvis Kian Hansen og klubben får succes,

- EfB Elite A/S skal hermed bekræfte, at man er enige med en udenlandsk klub om salg af forsvarsspilleren Kian Hansen, skriver klubben i en kortfattet børsmeddelelse.

Kian Hansen alligevel til Nantes?

Endnu mangler der de rent formelle ting som forhandlingerne om spillerens egne vilkår i aftalen samt lægetjekket, der ventes gennemført i morgen.

Kian Hansen spillede et par fremragende kampe, da Esbjerg i sensommeren eliminerede Saint Etienne fra Europa League, og siden da har interessen fra Ligue 1 været stor.