Esbjerg skruer op for ambitionerne

Vestjyderne jubler ovenpå et forrygende økonomisk og sportsligt år, og der sigtes nu endnu højere for Esbjerg

Succes i Europa League har givet Esbjerg mere blod på tanden (Foto: Anders Brohus)
Succes i Europa League har givet Esbjerg mere blod på tanden (Foto: Anders Brohus)

Esbjerg har haft et helt fantastisk år på og uden for fodboldbanen. Vestjyderne spillede sig i sidste sæson til europæisk fodbold, og her tog man sig videre fra Europa League-gruppespillet og scorede en ekstra stor milliongevinst på det.

Ambitionerne stopper dog ikke her, for Esbjerg vil også i fremtiden lege med i toppen af dansk fodbold, fortalte formanden onsdag på en generalforsamling.

Vi kan tillade os at hæve overliggeren en smule, og vi går efter at placere os over midten af Superligaen og at nå pokalfinalen i 2014-2015, sagde Leif Thomsen ifølge Esbjergs hjemmeside.

Den sportslige succes har også medført økonomisk ditto, og et overskud på 32 millioner kroner er til at føle på i klubben, der på et år har løftet egenkapitalen med næsten 30 millioner kroner. Det giver god økonomisk bund i klubben, og den skal man sørge for at bevare.

- Hvert år skal indtægterne være på højde med eller højere end omkostningerne. Så enkelt er det. Vi vil fortsat være ydmyge i forhold til fremtiden, men vil forfølge mulighederne og investere, hvad der er nødvendigt, siger Leif Thomsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer