Esbjerg-reserve vil ordne Brøndby igen

Jesper Rasmussen ordnede egenhændigt Brøndby, sidst Esbjerg besøgte Vestegnen. Søndag står de der igen, og Esbjerg-reserven drømmer om at gentage den bedrift

Stor Esbjerg-jubel, da Jesper Rasmussen øgede til 2-0 mod Brøndby i august. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen)
Stor Esbjerg-jubel, da Jesper Rasmussen øgede til 2-0 mod Brøndby i august. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen)

Der var kun 11 Superliga-minutter i Jesper Rasmussens ben, da han kom på banen fra anden halvlegs start på Brøndby Stadion 4. august sidste år. Men efter kampen var der ikke længere nogen, der ikke vidste, hvem han var.

Rasmussen havde egenhændigt ordnet Brøndby i egen hule med to scoringer, så man kan ikke betænke Martin Albrechtsen og co. i, hvis de lige kigger en gang ekstra på den 22-årige Esbjerg-reserves finter fra den kamp. For søndag kommer han og Esbjerg på besøg igen.

- Det kunne være fedt at gøre noget lignende, så jeg håber på at kunne lave sådan en kamp igen. Men det er en helt ny opgave, der venter os, for Brøndby er et andet hold, end de var dengang. Vi går efter at få de tre point, og efter en dårlig kamp mod FC Vestsjælland skal vi over og levere en god indsats, og så gør det ikke noget, hvis jeg får en central rolle igen, siger Jesper Rasmussen til tipsbladet.dk.

Se også: Nuñez tvivlsom til Esbjerg: Bliver testet lørdagSe også: AGF-træner blæser til angreb mod Randers

Efter at have døjet med mange skader var Jesper Rasmussen pludselig på alles læber efter den kamp i august. Kampen markerede en slags gennembrud for Rasmussen, der med sin præstation også overbeviste Esbjerg om, at de skulle forlænge hans kontrakt, hvilket de så gjorde godt halvanden måned efter.

'Et gennembrud for mig'
- Jeg håber da, at det er flere kampe end den ene, der definerer min sæson, for jeg synes også, jeg har leveret andre gode præstationer, men det var et gennembrud for mig, og det var den, der nok gjorde, at Esbjerg tænkte, at ham der vil vi gerne se lidt mere til. Det var nok den, der overbeviste dem om, at jeg skulle have en ny kontrakt.

Se også: Esbjerg skruer op for ambitionerne

På trods af gennembruddet i efteråret har Jesper Rasmussen kun spillet fire Superliga-kampe fra start. Han er altså stadig reserve, og det venter han at være resten af sæsonen, men fra næste sæson håber han at bejle mere til en plads blandt de 11 startende.

- Jeg har haft noget bøvl med mit ene baglår, så jeg kan ikke spille 90 minutter. Derfor har vi valgt at sige, at jeg skal bygge på fysisk i det her forår, og så er jeg glad for de minutter, jeg får. Min plan er så, at jeg skal spille mig ind i startelleveren i næste sæson, siger Jesper Rasmussen.

Inden Jesper Rasmussen forlængede sin Esbjerg-kontrakt, stod den til udløb til nytår. Den nye aftale løber til sommeren 2016.

0 kommentarer
Vis kommentarer