Afventende midtjyder overrasker Esbjerg-kaptajn

Esbjergs Hans Henrik Andreasen var overrasket over, at der ikke kom mere fra FC Midtjylland mandag aften

Esbjerg-anfører Hans Henrik Andreasen var ikke imponeret over FC Midtjylland, der kom med for lidt i forhold til, at de skulle vinde kampen. (Foto: Lars Poulsen)
Esbjerg-anfører Hans Henrik Andreasen var ikke imponeret over FC Midtjylland, der kom med for lidt i forhold til, at de skulle vinde kampen. (Foto: Lars Poulsen)

Esbjerg dominerede i store dele af opgøret mod topholdet FC Midtjylland, men mandagens kamp i Esbjerg forløb uden mål.

Og Esbjerg-anfører Hans Henrik Andreasen er en smule forbavset over, at guldaspiranterne ikke lagde et større pres.

- Vi spillede en god kamp, hvor vi vandt mange nærkampe og havde meget spil. Jeg er faktisk lidt overrasket over, at FC Midtjylland ikke kom med mere. De prøvede først at satse lidt til sidst med lidt høje bolde, siger Hans Henrik Andreasen.

Se også: FCM snublede på guldvejen

En af de største målchancer hos Esbjerg havde Mushaga Bakenga, da han slap fri i anden halvlegs første angreb. Nordmanden ærgrer sig over, at skarpheden manglede.

- Vi havde mulighederne for at hente tre point, men mod gode hold skal man være meget skarp. Vi havde en masse spil og nogle få, men meget store målchancer. Jeg havde en af dem og burde have scoret i den situation, siger Mushaga Bakenga.

Det ene point var akkurat nok til at overhale FC Nordsjælland på en bedre målscore. Dermed indtager Esbjerg nu den vigtige femteplads, som giver adgang til et nyt vestjysk eventyr i Europa League.

Se også: Riddersholm: Min guldtro er usvækket

Hele ti point er der ned til nedrykningspladserne, og dem kigges der ikke længere på i Esbjerg.

- Bunden kan vi endegyldigt holde op med at kigge på. Sådan som vi spiller er der nu heller ingen grund til at kigge nedad. Nu gælder det om at rette fuld fokus på femtepladsen. Vil vil gerne ud og spille i Europa igen, siger Hans Henrik Andreasen.

0 kommentarer
Vis kommentarer