Risikerer pointstraf: Foruroligende af DBU

Esbjerg risikerer pointstraf efter brug af ulovlig spiller. 'Vores ansvar', siger administrerende direktør Søren Poulsen

Der bliver sukket på ledelsesgangene i Esbjerg fB i dag, hvor historien om den ulovlige brug af Ryan Johnson Laursen er kommet ud.

For Randers FC har indgivet en protest, da backen var med i 2-2-kampen 17. april. En kamp, hvor han skulle have siddet på tribunen som følge af for mange strafpoint i de foregående kampe.

Og vælger Dansk Boldspil-Union at taksere brugen af spilleren som være ulovlig, skal Esbjerg have frataget det point, man fik i kampen.

Det er en kedelig sag, erkender administrerende direktør i EfB, Søren Poulsen.

- Der er ingen tvivl om, at vi har ansvaret. Og vi har da en forpligtelse til at holde styr på, hvem der er i karantæne, siger han til Ekstra Bladet.

Ryan Johnson Laursen i aktion for Esbjerg mod Fiorentina i Europa League. (Foto: AP) Sport og Spil Karantæne-bombe: Her er de glemte kort

- Det skal naturligvis gå efter reglerne, siger han.

Se også: Brud på reglerne: Esbjerg risikerer straf

Han mener dog, når det er sagt, ikke, at Esbjerg bærer hele skylden selv. I pressemeddelelsen fra lørdag formiddag skriver Esbjerg, at man plejer at få en melding fra DBU, hvis man har karantæneramte spillere i den næste runde. Det skete ikke i midten af april.

- Det er underligt, at man har et officielt karantænesystem, der så ikke holder vand. Det er foruroligende, siger han og understreger, at Esbjerg havde fuldstændig styr på de strafpoint, Ryan Johnson Laursen optjente i den blå- og hvidstribende EfB-trøje. Ikke dem, han slæbte med fra sin tid i Lyngby og som endte med at være udslagsgivende.

I alt havde forsvarsspilleren seks strafpoint med sig, da han sidste år skiftede fra Lyngby til Esbjerg.

0 kommentarer
Vis kommentarer