Officielt: Esbjerg henter målmand

Esbjerg har skrevet kontrakt med den Jonas Jensen, der senest har vogtet målet i Skive

Esbjerg har i de seneste to uger haft målmanden Jonas Jensen til prøvetræning i klubben, og det har nu resulteret i et fremtidigt samarbejde.

Esbjerg bekræfter således på klubbens hjemmeside, at parterne er blevet enige om en kontrakt, der løber frem til 31. juni.

Jonas Jensen har tidligere repræsenteret FC Fyn og senest Skive, og cheftræner Niels Fredriksen glæder sig over nyerhvervelsen mellem stængerne.

- Vi har set ham an i en 14-dages periode, og vi har været rigtig tilfreds med det, vi har set. Han er reaktionsstærk og teknisk dygtig, så derfor passede det rigtig fint, at tilknytte ham for det næste halve år, siger cheftræner Niels Frederiksen.

Målmanden brækkede skinnebenet i sidste sæson og har siden sommer været klubløs. Derfor kommer han kvit og frit til Esbjerg, hvor han skal kæmpe om pladsen med Frederik Rønnow og Jeppe Højbjerg

- Efter min skade havde min agent en kontakt med Niels Erik Søndergård og Lars Winde for at holde mig lidt i gang. Selvom at det i første omgang var ment som en måde at komme i gang på, så var det med at slå til, da chancen bød sig for en kontrakt. Det drejer sig om overlevelse i Superligaen, og i første omgang gælder det på træningsbanen, og så må Winde og Niels vurdere, hvordan de vil bruge mig, lyder det fra den nye Esbjerg-målmand.

Jonas Jensen er ikke helt ukendt i Esbjerg-området, eftersom han fra 2002 til 2008 spillede hos netop vestjyderne.  

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk