EfB-matchvinder kæmper for startplads

Jesper Lange startede på bænken - blev matchvinder mod AGF

Jesper Lange sænkede AGF, men han kan ikke være sikker på at starte inde i næste kamp. (Polfoto: Niels Husted)
Jesper Lange sænkede AGF, men han kan ikke være sikker på at starte inde i næste kamp. (Polfoto: Niels Husted)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Jesper Lange havde kun været på banen i 10 minutter, da han på et flot hovedstød sørgede for det sejrsgivende mål i den jyske slag AGF – og dermed tre vigtige points i kampen for at klare frisag.

- V har vundet det første slag i det, jeg ser som en krig. Men der venter mange ligeså hårde dyster forude. Og det er vigtigt, at vi er ligeså parate, som vi var i denne kamp, sagde matchvinderen.

- Selvfølgelig er en plads i startopstillingen et mål for mig. Og selvom jeg hele tiden respekterer trænerens valg, så håber jeg da, at dette kan hjælpe mig til at få chancen i nogle af de vigtige kampe, der venter forude.

- Jeg ved jo, at scoringer tæller meget. Men jeg synes selv, at jeg tidligere har vist har meget andet at byde ind mig. Blandt andet arbejde og disciplineret defensivt arbejde.

- Og alle kan være sikker på, at jeg kæmper videre. Både jeg og den øvrige del af holdet har – udover de tre points – hentet yderligere selvtillid, og det skal udnyttes til noget positivt, sagde Lange, der på flot vis dirigerede bolden over i det lange hjørne hos AGF-målmand Steffen Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere