Ankersen åbner op: Vil gerne væk til januar

Esbjergs Peter Ankersen vil gerne skifte Esbjerg ud med en udenlandsk klub allerede til januar

Esbjergs Peter Ankersen har været en af profilerne i Superligaen i denne sæson, og han har længe været betragtet som et stort salgsemne. Sportdirektør Niels Erik Søndergaard udtalte således tidligere på måneden til Jydske Vestkysten, at klubben regner med at modtage bud på den danske landsholdsspiller. 

Den 23-årige højre back har da også for øje, at han allerede kan komme af sted til januar – og gerne til udlandet.

Se også: Ankersen-agent: Esbjerg får tilbud i januar

- Mit mål er helt klart at etablere mig som landsholdsspiller. Det har jeg kvaliteterne til. Og så vi jeg gerne skifte til en udenlandsk klub. Jeg ser, hvad der byder sig i januars transfervindue, siger Ankersen til Spillerforeningens blad Indersiden uden helt at afvise, at han også kan være at finde i den vestjyske klub til foråret.

- Men det skal være det helt rigtige tilbud for mig. Jeg tager ikke afsted for enhver pris. Jeg har prøvet at være i udlandet, og selv om jeg ikke vil kalde opholdet  i Rosenborg for mislykket, ved jeg nu, hvor vigtigt, det er, at man havner det rigtige sted. Så jeg vil ikke afvise, at jeg bliver i Esbjerg i foråret, for vi har nogle spændende kampe i Europa League, siger Ankersen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer