Esbjerg henter profil i 1. division

Eddi Gomes skifter til sommer fra HB Køge til Esbjerg, som har givet ham en treårig aftale

Eddi Gomes i aktion for Køge mod Horsens (Foto: Polfoto)
Eddi Gomes i aktion for Køge mod Horsens (Foto: Polfoto)

Eddi Gomes har gjort det godt i HB Køge i denne sæson, og den stærke midterforsvarer på 196 centimeter har nu fået belønningen i form af en Superliga-kontrakt. Esbjerg henter forsvarsspilleren på en treårig aftale gældende fra 1. juli.

- Springet fra NordicBet Ligaen til Superligaen er stort, men jeg håber, at jeg kan gøre mig gældende, og jeg glæder mig til at indlede et nyt eventyr i Esbjerg efter sommerferien. Jeg kender lidt til Esbjergs spillestil, der minder meget om HB Køges med hurtige omstillinger, højt pres og vægt på at vinde dueller, der er en af mine styrker, siger 25-årige Eddi Gomes til Esbjergs hjemmeside.

Esbjerg mister til sommer Kian Hansen, mens Davidson Drobo-Ampems kontrakt også udløber, så forstærkningen til centerforsvaret er tiltrængt.

- Eddi Gomes har gjort det rigtig godt for HB Køge og er blevet en forsvarsprofil i NordicBet Ligaen. Han er fysisk stærk, god i duel- og luftspillet og er endvidere meget hurtig. Han sætter en ære i at forsvare målet. Nu får han muligheden for at tage det næste skridt efter en relativt kort karriere på højt niveau, hvor han har forbedret sig betydeligt på kort tid. Vi tror, vi har rammerne og miljøet til at få ham til at vokse yderligere fodboldmæssigt, siger Niels Frederiksen.

Eddi Gomes har indtil nu spillet 23 kampe for HB Køge i denne sæson, og han har scoret tre mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer