Esbjerg rejser svækket til Europa League-kamp i Polen

Esbjerg må undvære stamspillerne Jonas Knudsen og Hans Henrik Andreasen mod Ruch Chorzów.

Jonas Knudsen (Foto: Polfoto)
Jonas Knudsen (Foto: Polfoto)

Superligaklubben Esbjerg må undvære flere profiler, når holdet onsdag rejser til Polen for at møde Ruch Chorzów på udebane i Europa League-kvalifikationen torsdag.

Stamspillere Jonas Knudsen og Hans Henrik Andreasen er ikke med i bruttotruppen på 21 spillere, og desuden er Martin Bergvold ude.

Andreasen og Bergvold er udeladt af truppen, da der vil være for stor risiko ved at lade dem spille efter den beskedne træningsmængde, de har været igennem i de seneste 10 dage.

Se også: Randers slog til på første chance

Der har været masser at juble af for Esbjerg. Især har de imponeret i Europa League (Polfoto) Sport og Spil Esbjerg: Mere Europa, flere transfers  

De ventes begge dog klar til superligakampen mod FC Nordsjælland søndag, skriver klubben på sin hjemmeside.

- For Jonas Knudsen gælder, at han spillede en time mod Sønderjyske søndag uden problemer, men at han ikke kan klare kampe både torsdag og søndag.

- Det er nu, han har brug for en kamps pause, og det går helt tilfældigt ud over en Europa League-kamp, siger cheftræner Niels Frederiksen.

Han kan til gengæld råde over Jerry Lucena, der er kommet sig ovenpå en mindre forstrækning. Desuden er Daniel Stenderup, der netop er hentet i Brøndby, med i truppen.

Torsdagens europæiske udfordring begynder klokken 18.

0 kommentarer
Vis kommentarer