Annonce:
Annonce:

Bille taler ud: De svinede min familie til

Esbjerg-angriberen blev personligt ramt af tilråb på det intime stadion i Stige

Nicki Bille blev udskiftet i pokalkampen mod Søhus/Stige efter at være endt i skænderi med tilskuere (Foto: Anders Brohus)
Nicki Bille blev udskiftet i pokalkampen mod Søhus/Stige efter at være endt i skænderi med tilskuere (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Esbjerg fB

ESBJERG (Ekstra Bladet): Nicki Bille kom i centrum, da han for en uge siden på dramatisk vis endte i verbal infight med tilskuere på Rema 1000 Arena i Odense-forstaden Stige.

- Du tør ikke komme herned på banen og sige det igen, råbte Esbjerg-angriberen ifølge Fyens Stiftstidende til en tilskuer inden han af træner Michael Pedersen prompte blev udskiftet. Udfaldet mod tilskuerne udløste en advarsel og udskiftningen sikrede, at den temperamentsfulde spiller ikke endte med at blive udvist.

Nicki Bille giver nu sin egen udlægning af balladen.

Annonce:

- Det var en pokalkamp mod et hold fra serie 2, og mine forventninger til den kamp var egentlig bare at gå ud og få en sjov oplevelse. Det handlede også for mig om at give modstanderne en god oplevelse. Et Superliga-hold på besøg hos et hold fra serie 2 burde være en god oplevelse for alle - også tilskuerne. Jeg følte bare ikke det var sådan det var, da jeg kom frem.

- Der blev råbt nogle utroligt grimme ting om både mig og min familie. Og fordi folk var så tæt på... de stod jo bare rundt omkring banen, så blev det for meget, at der blev råbt grimme ting, lige så snart jeg havde bolden. Derfor valgte vi, at det var bedst, at jeg gik ud, inden jeg blev alt for vred, forklarer Nicki Bille til Ekstra Bladet efter formiddagens træning i Esbjerg.

I Esbjerg ved de ikke rigtig, hvem Nicki Bille er. (Video: Ole Frederiksen)

Hudløst og intimt
Cheftræner-vikar Michael Pedersen beskriver den intime kulisse i Stige ved at tage to skridt væk fra Ekstra Bladets udsendte for at vise, hvor tæt folk var på banen.

- Du så jo folk direkte ind i øjnenen. Det var helt hudløst og intimt, forklarer Esbjerg-træneren.

Annonce:

- Det er slet ikke det samme som at stå på et stadion med 10.000 tilskuere, men det er helt anderledes, det er slet ikke lige så personligt. Det ramte mig meget mere på det personlige plan det her. Og så var det bare bedre, at jeg ikke spillede, siger Nicki Bille.

- Jeg ved godt, at det bliver udlagt som om jeg nærmest var oppe at slås, men det var slet ikke så alvorligt.

- Jeg har prøvet mange år, at der bliver råbt ludersøn og hvad ved jeg på de store stadions. Det her føltes bare helt anderledes. Det var meget mere personligt end ludersøn. Det andet er til at tackle. Det har jeg prøvet så mange gange før, siger Esbjerg-spilleren.

Han ønsker ikke at gå i detaljer med, hvad det var, som tilskuerne i Odense-forstaden råbte mod ham. Men Michael Pedersen nikker bekræftende stille, når et ord som 'narkoluder' anvendt om spillerens modelkæreste, Lykke May, bliver bragt på bane.

Bille til første træning.

Annonce:

'Jeg er glad'
- Jeg gider ikke stå og sige nogle grimme ord. Jeg behøver ikke at gengive det i detaljer. Hvis folk ikke vil forstå, hvorfor min grænse blev overskredet, så lever jeg fint med ikke at gå detaljer, siger Nicki Bille.

- Jeg skal vise al det overskud jeg har. Jeg er glad. Jeg har et godt liv. En dejlig familie. Jeg spiller fodbold, som jeg elsker. Så jeg skal ikke lade mig gå på af hvad folk siger. Det skal jeg bare lære... og det kommer jeg helt sikkert til, forsikrer han og reflekterer over episoden.

- Jeg er ked af at jeg er kommet til et punkt nu, hvor sådan en ting bliver til en kæmpe historie, men sådan er det åbenbart, og det må jeg jo bare leve med. Så må jeg vende det til noget konstruktivt. Bruge det til at spille godt og score nogle mål, så folks øjne rettes mod det.

Annonce:

- Jeg har prøvet at kigge indad, men det der står tilbage var, at det var nogle meget personlige ting, der blev råbt mod mig. Jeg er vel i den situation så normal, som man kan være. Jeg reagerer, når min grænse bliver overskredet. Jeg er jo ikke anderledes skruet sammen, bare fordi jeg er fodboldspiller... Det har jeg aldrig følt... men nogle gange skal jeg måske tænke på, at jeg er fodboldspiller... men jeg er bare en meget følsom og meget passioneret person. Sådan er jeg, forklarer Nicki Bille som lover, at han er helt i balance til næste kamp.

Den spilles på mandag mod OB i Esbjerg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: