Annonce:
Annonce:

Dagens største Esbjerg-skurk: Selvfølgelig er jeg skuffet

Mads Hvilsom erkender, han havde chancerne til næsten at sparke Esbjerg i næste sæsons Superliga. Sådan gik det bare ikke for angriberen

Foto: Christer Holte/Polfoto
Foto: Christer Holte/Polfoto
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Esbjerg fB

ESBJERG (Ekstra Bladet): Det har været nogle tunge dage for Esbjergs Superliga-mandskab, der onsdag rejste fra Aarhus med uforrettet sag, og lørdag aften måtte vestjyderne lade sig nøje med 1-1 mod et Horsens-hold, der ikke ville særlig meget på besøget i Vestjylland.

Kampens uheldige hovedrolleindehaver blev EfB-målscoreren i Aarhus, Mads Hvilsom, der langt fra havde fundet farligheden frem i den direkte nedrykningsduel mod AC Horsens.

Med lidt god vilje kunne Hvilsom have scoret på tre-fire oplagte chancer og lukket spændingen i dobbeltopgøret om en tur ned i næstbedste række. Det skete bare ikke - til stor ærgrelse for angriberen selv:

- Ah, jeg er ikke enig i, at jeg skylder tre-fire mål. Man scorer jo ikke på alt, man rør ved. Men jeg medgiver, jeg skulle have lavet to mål. Derfor er jeg selvfølgelig skuffet over min egen præstation, for jeg forventer af mig selv at score to kasser i sådan en kamp her, lød det fra Mads Hvilsom.

Den uheldige Esbjerg-helt mener dog stadig, esbjergenserne må være favoritter til at undgå den frygtede billet til 1. division uden yderligere stop. Også på trods af det uafgjorte resultat på hjemmebane.

- Det var et tungt nederlag at sluge i Aarhus, og så får vi kniven for struben tre dage senere. Men jeg synes, vi løste opgaven nogenlunde, selv om vi skulle have vundet, og jeg personligt skulle have scoret, sagde Mads Hvilsom og lagde hovedet på blokken:

- Vi er et bedre hold end Horsens. Det synes jeg også, vi viser her i Esbjerg. De gav os problemer på dødbolde, men så har de ikke ret meget mere end det. Kampen i Horsens bliver en kopi af denne, og så bør og skal vi trække os sejrrigt ud sammenlagt.

AC Horsens tager imod Esbjerg i kampen om direkte nedrykning på søndag klokken 13.00.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: