Efter ydmygelse: Presset træner fredet

Esbjergs direktør har ingen planer om at fyre klubbens træner Niels Frederiksen på trods af fiasko-starten

ESBJERG (Ekstra Bladet) Niels Frederiksens rolle som træner i Esbjerg er ikke til diskussion på trods af den ydmygende og pinlige fiasko mod lokalrivalerne fra SønderjyskE.

En fiasko, der kom i forlængelse af at den vestjyske klub kun har fået et point i sæsonens første fire kampe og en afslutning på sidste sæson, hvor nedrykningen truede indtil næstsidste spilledag.

Dette blev fastslået af Esbjergs administrerende direktør, Søren Poulsen, efter 0-4-afklapsningen på eget græs.

Han var som alle andre i den vestjyske lejr rystet over, hvad han havde set i 2. halvleg mod SønbderjyskE.

- Det var hårdt. Ingen tvivl om det. Men lad mig fastslå: Vi er fælles om dette her. Skylden ligger ikke hos enkelt-personer, men hos os alle omkring holdet. Og når det handler om træneren, kan jeg kun sige, at hans job ikke er til diskussion, sagde Søren Poulsen.

Se også: Fodboldlektion! Pinlige Esbjerg ydmyget

Han forstår dog godt spørgsmålet.

- Ja, det er naturligt, når man ser på, hvordan denne sæson er startet efter det kedelige forår. Men vi kigger altså alene på de fire kampe, der er spillet nu. Det har afgjort ikke været godt nok, men jeg tror på, at vi i fællesskab kan rette op på det, sagde den administrerende direktør.

Både han og Niels Erik Søndergaard fra den sportslige ledelse fastslog derimod, at der er forstærkninger på vej til truppen.

Og det handler først og fremmest på den defensive front.

- Jeg vil ikke sige, at jagten forstærkes af dette nederlag. For vi har hele tiden villet handle, og vi har bud ude. Vi er parat til at bruge de nødvendige penge, men man kan jo frygte, at nogen nu siger nej til at komme her, når de har set så dårlig en præstation, konstaterede han.

11 kommentarer
Vis kommentarer