Esbjerg-anfører: Har skabt international stemning

Esbjerg slog fredag Sønderjyske med 3-0 efter en stærk anden halvleg. Nye spillere gjorde det godt, lyder det

Esbjerg vandt forårspremieren 3-0. Foto: Christer Holte
Esbjerg vandt forårspremieren 3-0. Foto: Christer Holte

Esbjerg fik fredag aften en drømmestart på forårssæsonen i Superligaen, da det hjemme på Blue Water Arena blev til en overbevisende 3-0-sejr over Sønderjyske.

Sejren kom i hus efter en stærk anden halvleg, hvor vestjyderne viste stor effektivitet og scorede tre gange. Ifølge Esbjerg-anfører Victor Pálsson blev de taktiske justeringer i pausen afgørende.

- Første halvleg var ikke godkendt, og det tog lidt tid for begge hold at komme ind i kampen.

- Pausen ændrede dog meget for os, da vi fik snakket om, hvordan vi skulle prøve at spille bedre fodbold og udenom dem.

- Vi lykkedes med vores plan, og nu skal vi lige nyde sejren i en dag eller to, inden vi begynder at kigge frem mod den næste kamp på fredag i Lyngby, siger anføreren.

Hen over vinteren er der kommet seks nye spillere til Esbjerg i form af to grækere, tre georgiere og en ghaneser. Tre af dem var i startopstillingen mod Sønderjyske, og Victor Pálsson roser indsatserne.

- Stemningen i truppen og i omklædningsrummet er rigtig god. De nye spillere er nogle gode fyre, og de er faldet godt til.

- Vi har fået skabt en mere international stemning, og jeg mener, det har været godt for klubben.

- At de samtidig præsterer godt, er bare fedt. De har været gode i opstarten, og jeg er ikke overrasket over, at især Konstantinos Tsimikas leverede varen, siger islændingen.

Mange eksperter har i løbet af vinteren rystet på hovedet af Esbjergs ageren i transfervinduet, og det glæder derfor cheftræner Lars "Lungi" Sørensen at modbevise dem.

- Jeg står med en lille form for lettelse i kroppen nu, for vi vidste godt før kampen, at vi skulle ud at vise et helt nyt projekt frem. Det ville ikke have været godt, hvis det var endt med en fiasko, siger træneren.

Esbjerg skal i næste runde en tur til Lyngby.

Sport og Spil Så ruller 'suppen' igen: Få det fulde overblik her

Esbjerg vandt forårspremieren 3-0. Foto: Christer Holte
Esbjerg vandt forårspremieren 3-0. Foto: Christer Holte
 

Morten Duncan Rasmussen får svært ved at tilkæmpe sig en plads i medaljespillet sammen med AGF. Det ligner en kamp mod nedrykning for Glen Riddersholms tropper. Foto: Claus Bonnerup. Superligaen - 17. feb. 2017 - kl. 14:26 Forstå Superligaen på to minutter: Sådan afgøres det hele i foråret

9 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere