Esbjerg-anfører indrømmer: Det ligner en rodebutik

Esbjerg-anfører Jeppe Andersen kan godt forstå, hvis de mange fyringer på vestkysten skaber et indtryk af kaos

De kaotiske vinde fortsætter med at blæse over vestkystens fodboldstolthed, Esbjerg fB. Også selv om Superliga-bolden for længst er lagt på hylden for i år.

Som Ekstra Bladet allerede tirsdag kunne afsløre, så har Esbjerg fB meldt ud, at man fyrer den administrerende direktør, Hans-Peter Rasmussen, - blot fire måneder efter han var blevet ansat.

Kaos fortsætter i Esbjerg efter fyring: Kæmpe underskud på vej

Den esbjergensiske Superliga-trup er sendt på juleferie, men alligevel rammer den konstante strøm af dårlige nyheder ned der, hvor det gør ondt, siger Jeppe Andersen, der er anfører for EfB:

- Jeg kan sagtens forstå, at folk udefra synes, Esbjerg fB ligner en rodebutik. Der er jo en fyring hver anden eller tredje måned, og uden at fornærme nogen, så kan jeg godt sige, at så mange udskifter giver mere uro end kontinuitet.

- Men jeg vil gerne pointere, at der ikke er nogen i klubben, der går med bøjede hoveder. Stemningen er egentlig fin til daglig, og det må se værre ud udefra, siger Jeppe Andersen.

Fyringen af Hans-Peter Rasmussen er heller ikke noget, som spillertruppen vil komme til at mærke direkte, mener anføreren:

- Jeg kendte ikke Hans-Peter personligt, og jeg har mødt ham meget få gange i klubben. Faktisk kan det tælles på én hånd. Hans afgang er ikke noget, som spillerne vil komme til at føle, siger Jeppe Andersen, der ikke har lyst til at kommentere yderligere på fyringen af den administrerende direktør.

57147418.jpg 

Onsdag er det også kommet frem, at Esbjergs kommercielle direktør, Henrik Præst, stopper i klubben, og inden efterårets sidste Superliga-kamp mod Randers FC var det den daværende cheftræner, Colin Todd, der modtog en fyreseddel. Det skete til trods for, at pointene var begyndt at komme i hus.

Selv om fyringen af Colin Todd også skabte røre i den vestjyske andedam, så støtter Jeppe Andersen klubledelsen og særligt sportsdirektør Ted van Leeuwen i den beslutning.

- Der er ingen tvivl om, at der har været megen modvind i efteråret, men fyring af Todd var den rigtige beslutning, mener jeg. Lars 'Lungi' Sørensen har EfB-blod i årerne, og både hans fodboldfilosofier og træningsmetoder falder i god jord i spillertruppen, siger Esbjergs midtbane-profil.

Jeppe Andersen har ikke lagt skjul på, at han søger væk fra Esbjerg senest til kontraktudløb til sommer, men den talentfulde midtbanespiller håber, at et skifte kommer på plads allerede til vinter. Både på grund af al den uro, der er i Esbjerg, men også fordi, der er behov for nye sportslige udfordringer.

- Selvfølgelig er det er en blanding af mange ting, når situationen er, som den er. Jeg vil gerne prøve mig af på et højere niveau og prøve at bo i en anden by end Esbjerg. Jeg håber, at jeg kan finde en ny klub allerede til januar, men jeg lægger ikke skjul på, at min tid i Esbjerg er slut senest til sommer, siger Jeppe Andersen.

Det skal superligaklubberne gøre i januar

Kaos og farce i Esbjerg: Direktør fyret efter fire måneder

Kaos fortsætter i Esbjerg efter fyring: Kæmpe underskud på vej

Officielt: Esbjerg fyrer direktør efter fire måneder

Drømmestart for ny Esbjerg-træner

EfB smider sejren mod Brøndby: Se målene her:

4 kommentarer
Vis kommentarer