Esbjerg bekræfter: Vi var i dialog med Peter Sørensen

Esbjerg-direktør Søren Poulsen bekræfter, at klubben har været i dialog med Peter Sørensen, som onsdag blev præsenteret som ny cheftræner i Silkeborg

Esbjerg-direktør Søren Poulsen bekræfter, at han var i dialog med Peter Sørensen, som nu er blevet ansat i Silkeborg. (Foto: Niels Husted)
Esbjerg-direktør Søren Poulsen bekræfter, at han var i dialog med Peter Sørensen, som nu er blevet ansat i Silkeborg. (Foto: Niels Husted)

Jagten på en ny træner er fortsat under afvikling i Esbjerg, der siden fyringen af Niels Frederiksen har ledt efter en mand til at stå i spidsen for den vestjyske Superligaklub.

Onsdag blev det klart for omverdenen, at der nu er en kandidat mindre i feltet af mulige løsninger til posten. Peter Sørensen, der længe har været nævnt som en seriøs bejler til jobbet i Esbjerg, blev således præsenteret i Silkeborg, hvor han tager over fra Kim Poulsen.

Der har dog ikke været tale om nogen kamp mellem de to klubber for at få fat i Sørensen. Ganske vist bekræfter Esbjergs administerende direktør Søren Poulsen, at han har været dialog med tidligere AGF-træner, men det er længe siden, at den dør blev lukket.

- Jeg ønsker ikke at kommentere situationen og de skriverier om, at der skulle være afholdt et møde mellem os. Jeg kan sige, at der har været en dialog med Peter Sørensen tidligt i forløbet, men det er længe siden, at det forløb blev afsluttet, siger Søren Poulsen til Ekstra Bladet.

Peter Sørensen er ny træner i Silkeborg
Esbjerg-direktøren har altså i stedet valgt at rette lygten mod andre navne i forbindelse med jagten på en ny mand, der skal tage over i klubben, som i øjeblikket er placeret på 11. pladsen i Superligaen.

Her er tale om en søgen, Poulsen ikke ønsker at kaste meget lys over, og som tidligst forventes afsluttet på den anden side af den forstående landskamppause, hvor Danmark skal i aktion mod Portugal og Frankrig.

- Vi er i en proces, hvor vi er ved at finde en ny træner. Jeg ønsker ikke at diskutere mulige og ikke mulige kandidater. Det er et anliggende mellem dem og os og har ikke interesse for offentligheden, siger Poulsen.

- Vi er der, hvor jeg ikke ønsker at involvere omverdenen i, hvor tæt vi er på at finde en løsning. Vi vil komme med en status midt i oktober på den anden side af landskampene, siger Esbjerg-direktøren.

Aktuelt er det klubbens forhenværende assistenttræner Michael 'Mex' Pedersen, der har vikarieret på posten som frontfigur for Esbjerg-mandskabet, men Søren Poulsen fastholder, at det ikke er på tale, at Pedersen bliver en permanent løsning på posten.

Fodboldkommentator: En bombe rammer Silkeborg

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter