Esbjerg byder småpenge for Dal

Jonas Dal kunne have stoppet offentliggørelsen af Esbjerg-aftalen, men gjorde det ikke

Jonas Dal (i rødt) skal i morgen forsøge at sætte sine spiller op mod FCK i Parken. En svær opgave efter han i går blev afsløret som Esbjergs kommende træner (Foto: Rasmus Baaner)
Jonas Dal (i rødt) skal i morgen forsøge at sætte sine spiller op mod FCK i Parken. En svær opgave efter han i går blev afsløret som Esbjergs kommende træner (Foto: Rasmus Baaner)

Alle kneb gælder i Superligaens bundstrid.

Det beviste Esbjerg i går, da de øgede indsatsen i spillet omkring Hobro-træner Jonas Dal og offentliggjorde, at Jonas Dal fra næste sommer tiltræder som Esbjerg-træner.

En aftale som bliver gjort kendt for offentligheden efter Hobro har afvist et bud fra Esbjerg på 200.000 kr. for at overtage Dal øjeblikkeligt.

– Skal der ske noget andet, så bliver Esbjerg nødt til at komme med et bedre bud. Lige nu kan vi bare konstatere, at vi værdisætter Jonas Dal helt anderledes end Esbjerg, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at kommentere, hvor mange penge Hobro forventer for at slippe Jonas Dal i utide, men Ekstra Bladets informationer peger på, at mindre end en mio. kr. vil være nok.

Og Jonas Dals accept af, at hans aftale med Esbjerg bliver gjort kendt, signalerer også klart, at Hobro-træneren nu sætter hårdt mod hårdt for at komme til den jyske vestkyst så hurtigt som muligt.

– Vi har ikke nogen indflydelse på, hvornår Esbjerg vælger at offentliggøre deres nyheder. Vi er ikke blevet informeret om, at det ville ske. Men jeg ser det nu ikke som en del af en krig. Der skal mindst to parter til en krig, og vi er ikke i krig her, fastslår Jens Hammer Sørensen.

Men Esbjerg og Jonas Dal synes allerede nu at gå i samme retning. Hobro... de måtte offentliggøre sin nyhed uden et eneste ord fra sin cheftræner i pressemeddelelsen.

Og selv om Hobro bedyrer, at de sagtens kan forestille sig, at arbejde med Jonas Dal frem til udløb næste sommer, så er det spil for galleriet.

Dal er allerede begyndt at tænke mere på sin kommende arbejdsgiver end sin nuværende. Det understreges allerbedst af, at Jonas Dal havde mulighed for at stoppe Esbjergs offentliggørelse i går, men det valgte han ikke at gøre.

Ikke just befordrende for Hobro i kampen mod nedrykning. Gad vide hvordan spillerne tager peptalken fra sin træner før kickoff i Parken: 'Kom så gutter, nu gør vi det ... for hinanden ...'

Se også: Esbjerg i krig med Hobro om Jonas Dal

11 kommentarer
Vis kommentarer