Esbjerg henter Bjørn Paulsen i Sønderjyske

Bjørn Paulsen søger nye udfordringer i Esbjerg, efter at han har spillet i mange år for Sønderjyske

Bjørn Paulsen blev i dag præsenteret i Esbjerg. (Foto: Esbjerg)
Bjørn Paulsen blev i dag præsenteret i Esbjerg. (Foto: Esbjerg)

Fodboldspilleren Bjørn Paulsen skifter fra nummer to i Alka Superligaen til samme rækkes nummer 11.

Den 24-årige forsvarsspiller har siden 2007 optrådt for Sønderjyske, men i de næste fire år skal han spille for Esbjerg, der har fået en skidt begyndelse på sæsonen.

- Esbjerg vil gerne bruge mig som midtstopper, hvilket er en af forudsætningerne for, at jeg har valgt at skifte.

- Jeg håber at kunne bidrage med fysik, gejst og power, så vi kan bevæge os op i tabellen og få forløst holdets potentiale.

- Truppen har kvalitet til meget mere end en 11.-plads, og jeg ser frem til at udvikle mig som spiller med de individualister, der er i den større trup i Esbjerg, siger Bjørn Paulsen til Esbjergs hjemmeside.

Den tidligere angriber har spillet 155 kampe for Sønderjyske, der har gjort det fornemt hidtil i Superligaen i denne sæson.

Han har det også lidt underligt ved at forlade den klub, han har repræsenteret i mange år.

- Det føles mærkeligt, og de seneste par dage har været noget af en rutsjetur. Sønderjyske har givet mig chancen, fra jeg var 16 år, og jeg er taknemmelig for den tid, jeg har været i klubben.

- Det er ikke af personlige, men af karrieremæssige årsager, jeg skifter, siger Bjørn Paulsen.

Esbjerg udtrykker ikke uventet glæde over at have sikret sig forsvarsspilleren.

- Bjørn Paulsen har især i de seneste to sæsoner gennemgået en iøjnefaldende udvikling, som nu vækker anerkendelse også uden for snævre fodboldkredse.

- Vi ser ham som en kommende midterforsvarer, og med ro og tryghed på en fast position vil han kunne udvikle sin duelstyrke, hovedspillet og evnen til at deltage i opspillet yderligere.

- Bjørn udstråler i kraft af sit spil og sin indstilling lederegenskaber, der er med til at skabe en god kultur og respekt i en spillertrup. Han er på det nærmeste en ønskespiller for os, siger Niels Erik Søndergård, medlem af Esbjergs sportslige udvalg

1 kommentar
Vis kommentarer