Esbjerg henter tidligere cheftræner

Lars "Lungi" Sørensen skal assistere trænerteamet i Esbjerg, indtil der er en permanent træner på plads

Lungi giver Claus Nørgaard en hjælpende hånd. Foto: HOLTE CHRISTER
Lungi giver Claus Nørgaard en hjælpende hånd. Foto: HOLTE CHRISTER

Den midlertidige cheftræner i Esbjerg, Claus Nørgaard, der fik denne tjans efter fyringen af John Lammers mandag, får en ekstra assistent i bestræbelserne på at skaffe succes i Superligaen.

Således oplyser klubben på sin hjemmeside, at Lars "Lungi" Sørensen, der er head of coaching i Esbjerg, i den kommende periode vil assistere trænerteamet, indtil der er en permanent cheftræner på plads.

Nørgaard har i forvejen Lars Vind som assistenttræner, men nu tilknyttes altså også Lars "Lungi" Sørensen, der var cheftræner i klubben efter fyringen af Colin Todd, og indtil John Lammers blev ansat som permanent træner.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over, at Lars "Lungi" Sørensen, der var assistenttræner i forårssæsonen, har sagt ja til at hjælpe.

- Vi er glade for, at "Lungi" træder til og assisterer i den nuværende situation.

- "Lungi" kender spillerne fra den seneste sæson, hvor han var en del af teamet, og han har værdifuld erfaring, som vi kan bruge frem mod de kommende opgaver, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Esbjerg, der vandt bronze i sidste sæson, ligger i denne sæson næstsidst i Superligaen. Det er blot blevet til fem point i ni kampe.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix FC Midtjylland FCM's succestræner var timer fra afsked
Ståle Solbakken med det store smil på læben ved dagens FCK-træning, hvor Nicklas Bendtner trænede afslutninger. Nu sætter cheftræneren dato på, hvornår han forventer Bendtner spiller fra start for FCK. Foto: Lars Poulsen FC København Ståles plan: Her skal Bendtner starte
Barcelonas træner, Ernesto Valverde, mener, at Anssumane Fatis præstationer ikke er normale af en spiller i den alder. Foto: Pau Barrena/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Ny stjerne født: - Det er ikke normalt!

2 kommentarer
Vis kommentarer