Esbjerg-kaos fortsætter: Endnu en direktør skrider

Vestjyderne skal frem mod sommerpausen styres at direktør-kollegium

Der er ikke meget at juble over i Esbjerg. Foto: Christer Holte
Der er ikke meget at juble over i Esbjerg. Foto: Christer Holte

I Esbjerg er de efterhånden så vant til at håndtere krise-historier, at man som en anden sømand kan få en storm til at lyde som en mild brise.

Dagens nyhed fra ledelsesgangen i det vestjyske bliver således serveret som om de lige har spist ris al a mande og har fundet mandlen.

Esbjerg skal efter jule-fyringen af adm. direktør Hans-Peter Rasmussen således styres af fire mand i et direktør-kollegium.

Formelt set indsættes økonomidirektør Dan Mose Andersen som konstitueret direktør, og det kan på forhånd udelukkes, at det bliver en permanent position.

Dan Mose Andersen er nemlig ved at forlade Esbjerg fB.

- Efter to spændende og krævende år i fodboldverdenen ønsker han at fortsætte sin erhvervs-karriere i en anden branche, skriver Superliga-klubben til allersidst i sin pressemeddelelse.

Og det forstærker indtrykket af en klub, hvor svingdøren kører med drabelig hast.

Siden sommer er to direktører fyret - Søren Poulsen og Hans-Peter Rasmussen. Salgsdirektør Henrik Tønder, som blev tilbudt direktørposten efter Søren Poulsen, valgte at tage til Vejle. Og så er der fyresedlerne til cheftrænerne Jonas Dal og Colin Todd samt assistenttræner Lars Justesen og chefscout Michael 'Mex' Pedersen.

Det betyder formelt, at to af de fire direktører i klubben, som sidder i direktør-gruppen har mindre end fire måneders anciennitet i klubben. Det drejer sig om den nytiltrådte salgsdirektør Christine Bendixen og sportsdirektør Ted van Leeuwen... og den tredje mand i gruppen er på vej videre.

- Dan Mose Andersen har juridisk påtaget sig at udfylde rollen midlertidigt, men ønsker ikke udadtil at være en forgrundsfigur, siger bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen i klubbens pressemeddelelse.

Dermed er det tæt på, at der er lige så stor udskiftning på direktørposterne i Esbjerg fB som der er i spillertruppen. Bjørn Paulsen er på nippet til at blive solgt til Hammarby, mens både Leon Jessen og Daniel Stenderup har fået hævet deres aftaler. Flere spillere ventes at smutte.

Se også: Esbjerg sælger profil: Her er prisen

Se også: Superliga-klubber slås om FCK-spiller

Se også: Så god er Schmeichel - med på fornem top-10

Se også: Dansk U21-profil er klar til Superliga-skifte

Se også: Esbjerg-ikon bliver ny ungdomslandstræner

Se også: Kaos og farce i Esbjerg: Direktør fyret efter fire måneder

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere