Esbjerg-profil skadet i op til seks uger

Esbjergs nyindkøb Victor Palsson er ude i fire-seks uger med en fibersprængning, men han er fortrøstningsfuld.

Der bliver ingen jubelscener på fodboldbanen det næste lange stykke tid for Victor Palsson (t.h.). (Foto: Gregers Tycho)
Der bliver ingen jubelscener på fodboldbanen det næste lange stykke tid for Victor Palsson (t.h.). (Foto: Gregers Tycho)

Efter blot 19 minutters spil af pokalkampen mod Lyngby i midtugen måtte Esbjergs nytilkomne islænding Victor Palsson humpe fra banen med en fibersprængning.

Undersøgelser har nu fastslået omfanget af skaden, og midtbanespilleren kan se frem til op mod halvanden måned uden for kridtstregerne.

- I de næste fire-seks uger er der ikke noget fodbold, men jeg vil bygge mig selv op fysisk og mentalt for at blive endnu stærkere, end jeg er i dag, skriver Palsson på sin Facebook-profil.

- Og jeg vil sørge for, at jeg kommer hurtigere tilbage, end lægerne fortæller mig. Vil arbejde hårdt på at være tilbage hurtigst muligt for at hjælpe mine nye holdkammerater med at nå vores mål for sæsonen, slutter det tidligere Liverpool-talent.

Esbjerg hentede denne sommer Palsson i Helsingborg for at forstærke holdet efter sidste sæson, hvor nedrykningen lurede, men nu må klubben altså undvære islændingen i en stor del af efteråret.

Opgøret mod Lyngby var blot Palssons tredje for vestjyderne siden skiftet.