Esbjerg sælger spiller til USA

Svenske Erik Friberg er blevet solgt til Seattle Sounders

Erik Friberg i aktion mod FCK. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Erik Friberg i aktion mod FCK. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Det har været undervejs i noget tid, og nu er det lykkes for Esbjerg fB og Erik Friberg at blive enige om en aftale, så den svenske midtbanespiller skifter til en udenlandsk klub.

Esbjerg siger ikke, hvem den udenlandske klub er, men det er ingen hemmelighed, at Seattle Sounders har været i forhandlinger med Esbjerg, og at det med al sandsynlighed er den klub, Friberg skifter til.

Erik Friberg kom til Esbjerg i vinter fra Bologna, men blev aldrig den store succes på den centrale midtbane i Esbjerg, og da Seattle Sounders kom på banen, var Friberg interesseret i at skifte.

Svenskeren var nemlig populær, da han spillede i klubben i 2011, og fans af Seattle Sounders har håbet til det sidste, at han kom tilbage. Det sker altså nu.

- Jeg har trivedes med alle og været meget glad for mit ophold i Esbjerg, men nogle gange opstår der i fodbold muligheder, hvor man må træffe en beslutning. Skal vi have chancen for endnu et udlandseventyr, inden det ældste af børnene når skolealderen, skal det være nu, siger Erik Friberg til klubbens hjemmeside.

-Erik kom via sin agent til os med sit ønske om at blive frigjort fra kontrakten, og det har vi accepteret efter en samlet afvejning af alle hensyn, siger Niels Frederiksen.

Friberg har tegnet en kontrakt med den udenlandske klub frem til vinter 2018 - de sidste to år af kontrakten er dog optioner.

3 kommentarer
Vis kommentarer