Esbjerg skriver med Leon Jessen i dag

Ifølge JydskeVestkysten skriver Leon Jessen kontrakt med EfB tirsdag

Leon Jessen er tæt på et comeback i Superligaen. (Foto: Jens Dresling)
Leon Jessen er tæt på et comeback i Superligaen. (Foto: Jens Dresling)

Leon Jessen kan inden længe kalde sig Esbjerg-spiller. Venstrebacken forventes således at skrive kontrakt med EfB i løbet af tirsdagen. Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen er Esbjerg stort set enig med Jessen om kontrakt, og man mangler således 'kun' at nå til enighed med Kaiserslautern om en overgangssum, lejeaftale eller lignende.

Kevin Conboy har fået lov at lege med i Esbjerg - selvtræning er dæleme kedeligt! (Foto: Christer Holte) Holland Cool Conboy afviser tre hollandske klubber

Leon Jessen har trænet med Esbjerg i løbet af den seneste uge, og træner Niels Frederiksen har anbefalet klubbens ledelse at skrive kontrakt med spilleren.

- Leon gjorde et godt indtryk, og jeg har sagt til ledelsen, at vi skal forsøge at lave en aftale med ham, siger Niels Frederiksen til JydskeVestkysten.

Jonas Knudsen ligner en mand, der er på vej væk fra Esbjerg. (Foto: AP) Esbjerg Ligner et salg: Esbjerg kan miste EM-spiller

Alt tyder altså på, at Esbjerg snart præsenterer Leon Jessen som ny spiller i klubben. Han står til afløse Jonas Knudsen, som kan være på vej væk fra klubben denne sommer.

1 kommentar
Vis kommentarer