Esbjerg-træner optimist før FC Midtjylland-møde

FC Midtjylland kan vinde sin 11. sejr i træk på hjemmebane, når Esbjerg gæster MCH Arena søndag aften

Esbjerg forbereder sig på forårssæsonens vanskeligste opgave, når fodboldholdet sent søndag eftermiddag møder storfavoritterne til titlen, FC Midtjylland, i Herning.

- Anderledes kan det ikke være, når man møder Danmarks for tiden bedste hold på den bedste hjemmebane, hvor det har spillet 10 kampe og opnået 30 point.

- FC Midtjylland spiller et meget fysisk og direkte spil og lægger et enormt tungt pres på modstanderne. Samtidig spiller holdet meget dedikeret. Vi skal spille klogt og være klar til en masse duelspil, krig og fysisk styrke.

- Vi skal toppræstere i nogle facetter af spillet for at have mulighed for at få et resultat med hjem, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Ikke færdige endnu
Han vurderer, at torsdagens stærke præstation i anden halvleg af pokalkampen mod AaB, som Esbjerg vandt 4-2, har givet spillerne en moralsk og mental indsprøjtning, som kan blive nyttig i de kommende spillerunder.

- Mange stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi står som hold, og på den baggrund var anden halvleg mod AaB en fin oplevelse. Vi fik et vidnesbyrd om, at vi kan præstere på højt niveau, men vi er ikke færdige med at udvikle os som hold.

- Vi er i en fase, hvor vi fortsat skal arbejde med at spille de nye spillere ind og banke den rust af, som flere af dem har efter ikke at have spillet kampe i en længere periode.

- Vi skal arbejde på at finde niveauet fra den gode halvleg mod AaB så ofte og meget som muligt, siger Niels Frederiksen.

Esbjergs udekamp mod FC Midtjylland spilles søndag klokken 17.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere