Esbjerg-træner: Torskedum udvisning

Esbjergs Erik Friberg skal nok ikke lige forvente et klap på skulderen af træner Niels Frederiksen efter sit røde kort mod Hobro

Niels Frederiksen var skarp i kritikken efter Esbjergs 3-1 nederlag i Hobro, hvor vestjyderne smed en 1-0 føring væk.

Selv om Esbjerg stadig har muligheden for at redde sæsonen ved at vinde pokalen, så var Niels Frederiksen meget nedslået omkring de chancer efter kampen.

- Hvem tror på, at vi kan slå FCK over to kampe, sådan som vi spiller i aften, kom det syrligt fra Esbjerg-træneren, som kan se de besnærende offensive takter, som vestjyderne har leveret i perioder, forvitre totalt dette forår. Det er vel kun Ryan Johnson Laursen i højre forsvarsside, der for alvor lever takter, som gør Esbjerg-spillet genkendeligt.

Se også: Forrygende Antipas kværnede Esbjerg

Se også: Hobro-topscorer: Mega fedt hold at spille på

- Alt det drejer sig om nu er at holde afstanden til bunden. Vi skal ikke ud og snakke om andre målsætninger, mente Niels Frederiksen, der var rasende på den dyre midtbane-satsning, Erik Friberg, der i frustration lossede sig til et rødt kort over for Joans Damborg.

- Jeg har set det kort på tv her efterfølgende. Og det er jo torskedumt, konstaterede han og dvælede lidt ved, hvad han har fået ud af de spillere, som er hentet ind i vinter - Daniel Larsson, Michael Almebäck og Erik Friberg.

- Havde du spurgt mig efter kampen mod OB, så var jeg nok tilfreds ... men lige i dag synes jeg ikke vi får nok fra dem, erklærede Niels Frederiksen. 

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere